Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow rdečica

rdečica

nerodne zgodbe

Padla rulada

Prinesla je rulado s smetano in določila sedežni red: za vsako mizo šest otrok, le za našo smo sedeli štirje, zato smo rulado dobili na manjšem krožničku in sicer za vsakega je bil predviden en kos. Ko sem svoj kos pojedla, je iz sosednje mize neka punca naši mizi ponudila, če bomo pojedli njen kos. Nek fant in jaz sva se zagrebla za tisti kos - malo požrešno, samo kaj, ko je bila pa tako dobra, pa še dobili smo en majhen majhen košček - in oba zgrabila za krožniček ter potegnila vsak na svojo stran. Ko sem spet pogledala krožnik, na njem ni bilo rolade. Oba s tem fantom sva se začudila, moja sestra in nekaj drugih, ki so sedeli v bližini, pa so se krohotali kot nori. Nič mi ni bilo jasno. In kaj se je v bistvu zgodilo z rulado? Ko sva se s tistim fantom prerivala za dodatni kos, je rulada iz krožnička poletela pod mojim rokavom in se odbila od radiatorja na tla poleg mojih nog. Pladlo rulado sva hitro dala nazaj na krožnik in pobrisala tla. Začuda nihče od mentorjev ni tega opazil.
bad girl
pošlji
prejšnjinazajnapiši všeč ni všečnaslednji
Prejšnji:
Padam na starejše gospode
V zunanjem bazenu je bil tak mraz, da se nihče razen naju ni hotel kopati in ...
Naključni:
On mi je tako noro všeč!
Seveda nas je učitelj zaposlil z nekim delom, on pa je hodil naokrog in gledal ...
Naslednji:
Očetova barka
Enkrat poleti sva se s to frendico odpravili na to očetovo barko. Ker pa je ...

komentarji

Bitja, ki niso prijavljena, ne morejo komentirati. Prijavi se ali pa se registriraj ...

ja kaj ta rulada pa je na fedre da se je vse povprek odbijala? =DD heh =D svašTa =PP
• Sashaa - 18.01.2008 - 21:43

kaj je tuki kej smešn ?
• showme - 10.08.2010 - 13:02

Tri ženske so skupaj delale v isti pisarni in so imele žensko za šefico.

Vsak dan je šefica odšla iz službe že precej pred iztekom delovnega časa. Punce so sklenile, da bodo tudi one začele odhajati prej. Konec koncev, šefica ni nikoli poklicala nazaj v službo in le kako naj bi vedela, da jih ni tam?

Črnolaska je odšla prva. Napotila se je naravnost domov in se lotila vrtnarjenja. Presadila je nekaj zelenjave in obrezala vrtnice, potem pa je prišla njena hčerka iz šole in ji je pomagala napraviti domačo nalogo.

Rdečelaska je bila srečna, da je lahko odšla prej, kajti fant jo je povabil na večerjo in je imela tako dovolj časa, da se je lepo uredila in pripravila zanj.

Blondinka je bila zelo vesela, da bo lahko prišla domov prej in presenetila brezposelnega moža. Ampak ko je prišla domov, ga ni bilo nikjer. Potem je iz spalnice zaslišala čudne glasove. Potiho se je prikradla do vrat spalnice in potihoma odškrknila vrata. Imela je kaj videti... Njen mož je bil v postelji z njeno šefico. Ona je jahala na njem in iz grla so ji prihajali nerazločni zvoki. Prav potihoma je zaprla vrata in se kradoma izmuznila iz hiše.

Naslednji dan, ob opoldanski kavi, sta črnolaska in rdečelaska objavili, da bosta spet odšli prej iz službe. Vprašali sta blondinko, če bo prej odšla tudi ona. "Ni govora," je rekla blondinka: "včeraj bi me šefica skoraj dobila!"