Med prsti ti je zrasla plavalna kožica, pa ne veš kaj bi z njo? Številke na tehtnici se stegujejo v prepovedano območje? In post ob polni luni nate nima učinka?

Žal tukaj ne zdravimo, ne operiramo in ne popravljamo tehtnic. Se pa najde kak koristen nasvet.

Vprašanja:

Lep pozdrav. Sanje mi grenijo dan. Resno. Vedno sanjam kaj grdega. Skoraj nikoli mi ne uspe, da bi sanjala kaj lepega :( V sanjah so me ubili, nože so metali vame, pogovarjala sem se s nagravžnimi stvori, padla sem v prepad itn.. Res prav groza me je že mojih sanj! In ponavadi so sanje tako realne, da ne ločim realnosti od sanj. Če sanjam kaj o tem kako se s prijatelji kregamo (a to je redko) potem naslednji dan, ko me tisti pozdravi, ga kar začem nadirati, njemu pa se čudno zdi. Res. In zaradi tega se nekaterim zdim zmešana. Kaj naj?!

Pojavljajo se mi mozolji čeprav zelo pazim kaj jem in se ukvarjam s športom. Kako naj se na hiter in naraven način znebim te nadloge???

Zakaj dobim rdeče pikice, ko se brijem po intimnem delu? Ko se brijem, dobim drug dan rdeče pikice, ki me neznosno motijo.

Sem 17-letna punca in imam fanta s katerim imava že nekaj časa spolne odnose. Zdaj, ko sem začela jemati kontracepcijske tabletke, me vsaj 1x na mesec po odnosu začne spodaj zelo peči, še posebej, ko grem na stranišče. To traja 4 dni, potem pa je spet vse v redu. Včasih tudi malo krvavim in imam čudne izcedke. S partnerjem sva skupaj izgubila nedolžnost, tako da ne more imeti kakšno spolno bolezen. Kaj bi lahko bilo to ????

Noge, pazduho in bikini predel si depiliram že kar nekaj časa. Na začetku se mi je zdelo fino, ker je moja koža izgledala bolj gladka, zdaj pa mi gre že na živce. Depiliram se najmanj vsak tretji dan (če ne pozabim seveda) in odkrito povedano, zdi se mi škoda časa in denarja za depilacijske kreme. Imam prijateljico, ki ne da nič na te stvari in ji tudi ni nerodno, ker ni gladko pobrita. Naj jo posnemam? Bodo zaradi britja moje dlake gostejše in daljše, kot so bile pred britjem?