"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Vprašanja:

Čaw! Že 3 mesece imam fanta, ki živi v sosednji državi. Do zdaj sva nekak zdražala to vse, dokler moji starši niso izvedeli zanj in potem še cela družina. Nikomur od njih ni všeč, da sva skupaj, zato se skrivava, vendar me to ubija. Kaj naj? V naprej se zahvaljujem za odgovor. ;)

Pred nekaj časa sem spoznala fanta. Prijaznega, sweetkanega, popolnega... Res se ful ujameva in sva drug drugemu zelo všeč, a kaj ko živi predaleč. Pravzaprav živi na Portugalskem. Zdaj ne veva, kaj naj storiva, saj bo trajalo kar nekaj let, da se srečava. Res rabim nasvet ali naj ga pustim in se skušam zaljubiti v koga drugega, ali pa naj čakam na dan, ko bova se srečala?

Moja zgodbica je mal dolga! Poznam tipa že dve leti in vsakič, ko se pokaže, da kej bo, on to prekine, pokvari, uglavnm stisne prpo! In ker bo kmalu začetek novega šolskega leta, me samo zanima, če imate kakšen namig, kako ga naj osvojim, al pa vsaj pozabim! Sicer bi mi bilo prvo bolj všeč, hihi! Hvala za odgovor že v naprej!!! Čaw!

Zadnje čase ne morem nehati razmišljati o dveh mojih učiteljicah. Med uro mi pogosto misli odplavajo v čudne smeri, ki mi jih je nerodno podrobno opisovati.

Imam novega fanta, ki sem ga spoznala šele pred kratkim. Kako sva začela? Na dvorišču smo z družbo igrali odbojko. On je šel mimo in eden od mojih prijateljev ga je povabil, da gre igrat z nami. Ko smo nehali nabijat žogo, je prišel sedet k meni. Prijateljica ga je začela izzivati, da sem mu všeč itd. in ga spraševati, če si me upa poljubit. Dokazal je, da si upa, ampak jaz sem pozneje izvedela, da ima punco. Punca je izvedela za najin poljub in ga je takoj pustila. On me je potem povabil na zmenek in sem bila najprej ful vesela. Ampak pozneje sem začela razmišljati, da tudi mene lahko zamenja za drugo, tako kot je zamenjal svojo punco z mano. Se mi lahko to zgodi? Naj ga raje pustim?