Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Vprašanja:

Ojli! Začel se je tkole: začela sem hoditi na treninge odbojke. Telovadnica je razdeljena na pol in tam smo na eni strani dekleta, na drugi pa fantje. Nek fant me vedno, ampak res vedno, gleda. Ne vem, kako naj zvem, če sem mu všeč in če bi imel kaj z mano. Ali naj mu pokažem, da mi je simpatičen??? Enkrat, ko smo pri vhodu čakali, je prišel in me je tako pogledal, da mi od takrat srce hitreje bije. Kako naj mu pokažem, da mi je simpatičen in da se zanimam zanj??? Lep pozdrav!

Heeila! Moj problem je, da sem zelo sramežljiva pred fantom, v katerega sem zaljubljena. Že nekajkrat me je povabil ven, vendar nikoli "nimam časa". Vem, da zdaj že misli, da se ga izogibam. Prosim pomagajte mi! Res si želim na zmenek z njim. Kako naj odženem ta strah?

Zelo sem zaljubljena v nekega fanta, ki sem ga spoznala po msn-ju. Imam občutek, da sva zelo dobra prijatelja, le da jaz čutim nekaj več do njega kot le prijateljstvo. Kaj naj naredim? Naj mu priznam, da sem zaljubljena vanj?

Stara sem 14 let in imam fanta iste starosti. Nič ne bi bilo narobe, če mi ne bi vsi v glavo vtepali, da me ima fant samo za poljubljane in podobne reči, ter da ni zaljubljen vame!! Kaj naj storim??

S punco se nama je nerodno zalizati oz. francosko poljubiti, ker ne znava. Nama lahko razložite, kako se to dela?
Na začetku pisanja izpitne naloge je profesor rekel:
"Za pisanje imate na voljo dve uri. Toda, samo dve uri in niti sekundo dalj!"

Študentje so začeli pisati nalogo. Večina jo je oddala že pred rokom, minili sta dve uri, eden od študentov pa je bil s pisanjem šele na pol poti. Profesor je zahteval tudi njegovo nalogo, toda študent je še kar pisal in pisal. Minilo je že petnajst minut po roku, ko se je študent dvignil iz klopi in do profesorja prinesel svojo nalogo.

"Ne bom vzel vaše naloge!" je strogo dejal profesor. "Prekoračili ste dovoljeni čas!"

"Pa vi sploh veste, koga imate pred seboj?" je z visokim tonom vprašal študent. "Ali vi veste, kako se pišem?"

"Ne, in me ne zanima!" je odgovoril profesor, študent pa je svojo nalogo zatlačil nekam v sredino kupa oddanih nalog.