"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Vprašanja:

Ojla. Sm ena čist povprečna najstnica, k rabm en nasvet. NUJNO!!! No tko je..to. Čist na hitr sm se zaljubla u enga tipa na šoli, pa zdi se mi, da tut on neki čuti do mene, k me vs čas gleda. Js sm se pozanimala za njegovo cifro in pol še za MSN njegow. U sms-ih dala sm mu dala vedt, d mi je wšeč pa tko, zdej bomo pa vidl kaj bo u šoli. A se mi ga splača povabt vn, al nej rajš počakam, da mi on kj reče??? Ne moorm več živet brez njega, kr napreej mislm nangaa. Prosm vs pomagajte mi!!!!! tenxxx

Čaw! Stara sem 14 let in sem zaljubljena v 8 let starejšega tipa. Sva zelo dobra prijatelja. Poveva si skoraj vse. Večkrat mi mežika, nežno in globoko gleda, poje pesmi,... Ne wem kaj natančno ima v glavi. Ali sem mu všeč? Ali v meni vidi samo prijateljico? Vsekakor je mene očaral. Sva zelo podobni osebi. Imava iste hobije, želje in kar je še najbolj grozljivo... vse izgleda, kot da sva si usojena. Dogajajo se različne stvari, ki so v povezavi z nama. Enkrat sem si zaželela, da naj se zgodi nekaj, kar bo dokazalo, da sva si usojena. Prižgala sem TV in vrtela se je pesem, ki jo oba obožujeva. Sploh ne vem več, kaj naj storim. Našla sem nekoga, ki me dopolnjuje, toda bojim se, da prekmalu. Je problem v letih? Imava sploh kaj možnosti? In najpomembneje: kako naj ga osvojim?

Pozdravljeni! Imam problem: fant v katerega sem neskončno zaljubljena že ima punco in sta skupaj zelo srečna. Mene večinoma sploh ne opazi, če pa že, je skrajno zoprn in neprijazen. Zaradi njega sem se celo rezala. Ljubim ga. Prosim povejte, kako naj ga vsaj malo pridobim. Nujno je, saj ne vidim več izhoda! :(

Moj bivši fant je tako zaljubljen vame, da pravi, da se bo ubil, če mu ne bom vračala ljubezni. Kako mu lahko pomagam, glede na to da nočem biti več z njim?

Čaw! Sprašujem za mojo frendico. Skupaj hodiva na odbojko in tam so dobri tipi. Njej je eden všeč, ampak ker je zelo bojazljiva in nesamozavestna si ne upa stopiti do njega. Ves čas si misli tudi, da je debela in grda, kar seveda ni res. Sicer ni ravno suha, debela pa tudi ni in se zelo boji tipovega odziva. Imate kak nasvet? Lep pozdrav!