"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Vprašanja:

Živjo! Stara sem 15 let in še se nisem poljubljala. To bi zelo rada poskusila, vendar ne vem kako? Sram me je, da se mi bo fant smejal, če se ne bom znala poljubiti.

Noro sem zaljubljena v enega fanta. Pred časom sva bila tako skregana, da se pogledati nisva hotela... zelo mi je šel na živce.... zdaj pa so se odnosi zgladili in BOOM zaljubila sem se.... bojim se mu povedati, saj je on zelo izkušen in bi me lahko čez noč (če bi mu bilo kaj do mene) zamenjal z drugo. Prosim za nasvet.

Stara sem 17 let in imam fanta, ki je 5 let starejši od mene. Skupaj sva že eno leto. Problem je, da živiva zelo narazen, saj je on v tujini. Verjamem, da me resnično ljubi. Tudi meni ni vseeno zanj, toda vse bolj se bojim, da ga bom na koncu pustila na cedilu. On namreč že razmišlja o poroki, jaz pa niti približno! Nekako se je sprijaznil s tem, da je zame pač še prehitro za poroko in veza tudi tako nekako funkcionira. Res pa je tudi, da sva eden drugega nekajkrat celo prevarala. Jaz sem tista, ki je to storila večkrat, kot on in to enkrat celo pred njegovimi očmi, kar mi je oprostil. No, zdaj sem se pa že malo preveč razpisala... Sprašujem se ali naj še vedno vztrajam v zvezi, saj ga ne želim izgubiti, a po drugi strani se mi zdi nepravično do njega, saj ga lahko na koncu res pustim na cedilu... Tudi on je iskreno priznal, da se najbolj boji tega, da bova dolgo skupaj in ga bom na koncu pustila ter se zaljubila v drugega... Tega je tudi mene strah in resnično bi bila hvaležna nasveta.

Na neki zabavi sem se poljubljala s fantom katerega sem prvič videla. Rekel je, da sem mu všeč. On je od mojega bivšega dober prijatelj in tudi ta bivši je bil tam. Ko me je bivši pozneje zagledal na zabavi, mi je po msn-ju začel pisati, da sem lepa.... Bojim se, da si bo mislil, da sem lahka, če izve, da sem se poljubljala z nekim neznancem... Res ne vem, kaj naj naredim. Naj mu povem jaz, ali se bo ta s katerim sem bila, prej pohvalil pred njim????

Čao! Jaz imam eno vprašanje. Sem namreč zaljubljena v sošolca. Izgleda, da on v meni ne vidi nič. Niti se ne pogovarjava. Sem se mu že smehljala, ampak ne pomaga. Kot kaže noče imeti nič z menoj. Prosim pomagajte!