Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariSvet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo.

Če je tvoj svet drugačnih oblik in v njem manjka iskrenih prijateljev, se lahko razjočeš tukaj. Obrišemo solze in tolažimo ranjena srca.

Vprašanja:

Zdravo! Imam prijateljico, katera mi je pred kratkim priznala, da me ima fulll rada in da bi rada šla z mano ven... Fora je v tem, da sva se zmenila, pa je ni blo... ok sej kapim, da zamudis avtobus, sam k je blo pol opravicilo tako, da te na rit vrze... Vedno bol se mi zdi da me j. v glavo, ceprav si je ne upam vprašat, k jo mam res full rad pa nebi rad, da bi se zarad moje slutnje skregala. Drgač je kr občutljiva.

Čaw! Stara sem 14 let in sem zaljubljena v 8 let starejšega tipa. Sva zelo dobra prijatelja. Poveva si skoraj vse. Večkrat mi mežika, nežno in globoko gleda, poje pesmi,... Ne wem kaj natančno ima v glavi. Ali sem mu všeč? Ali v meni vidi samo prijateljico? Vsekakor je mene očaral. Sva zelo podobni osebi. Imava iste hobije, želje in kar je še najbolj grozljivo... vse izgleda, kot da sva si usojena. Dogajajo se različne stvari, ki so v povezavi z nama. Enkrat sem si zaželela, da naj se zgodi nekaj, kar bo dokazalo, da sva si usojena. Prižgala sem TV in vrtela se je pesem, ki jo oba obožujeva. Sploh ne vem več, kaj naj storim. Našla sem nekoga, ki me dopolnjuje, toda bojim se, da prekmalu. Je problem v letih? Imava sploh kaj možnosti? In najpomembneje: kako naj ga osvojim?

Čaw! Sprašujem za mojo frendico. Skupaj hodiva na odbojko in tam so dobri tipi. Njej je eden všeč, ampak ker je zelo bojazljiva in nesamozavestna si ne upa stopiti do njega. Ves čas si misli tudi, da je debela in grda, kar seveda ni res. Sicer ni ravno suha, debela pa tudi ni in se zelo boji tipovega odziva. Imate kak nasvet? Lep pozdrav!

Zelo sem zaljubljena v nekega fanta, ki sem ga spoznala po msn-ju. Imam občutek, da sva zelo dobra prijatelja, le da jaz čutim nekaj več do njega kot le prijateljstvo. Kaj naj naredim? Naj mu priznam, da sem zaljubljena vanj?

Stara sem 14 let in imam fanta iste starosti. Nič ne bi bilo narobe, če mi ne bi vsi v glavo vtepali, da me ima fant samo za poljubljane in podobne reči, ter da ni zaljubljen vame!! Kaj naj storim??
Na začetku pisanja izpitne naloge je profesor rekel:
"Za pisanje imate na voljo dve uri. Toda, samo dve uri in niti sekundo dalj!"

Študentje so začeli pisati nalogo. Večina jo je oddala že pred rokom, minili sta dve uri, eden od študentov pa je bil s pisanjem šele na pol poti. Profesor je zahteval tudi njegovo nalogo, toda študent je še kar pisal in pisal. Minilo je že petnajst minut po roku, ko se je študent dvignil iz klopi in do profesorja prinesel svojo nalogo.

"Ne bom vzel vaše naloge!" je strogo dejal profesor. "Prekoračili ste dovoljeni čas!"

"Pa vi sploh veste, koga imate pred seboj?" je z visokim tonom vprašal študent. "Ali vi veste, kako se pišem?"

"Ne, in me ne zanima!" je odgovoril profesor, študent pa je svojo nalogo zatlačil nekam v sredino kupa oddanih nalog.