Kaj je ta ščemeč občutek v trebuhu, ki ga vzbudi gledanje ljubezenskih prizorov? Se od samozadovoljevanja res posuši roka? Zakaj fantje pravijo, da ima njihov penis svoje življenje?

Ne boj se vprašati!

Vprašanja:

ali z kondomi ko jih uporabljaš lahko zanosiš ? in kaj pomeni pred igra plis povejte delam projekt o seksu

Jaaaz pa imam en velik problem...Kaj je možno da sem noseča,čeprav se imela že 2krat redno menstruacijo po tistem spolnem odnosu??? zdaj jo imam spet drugi dan ampak je takšna kot beli tok samo temno rjava...prosim čimprej mi odgovorite!!!!

Mene pa zanima, kako se samozadovoljuješ...pliiiz za odgovor.

Živjo! Zanima me, če pri prvem spolnem odnosu lahko zanosiš? S fantom sva imela spolni odnos in zame je bilo prvič. Spolni odnos sva imela brez kondoma. Preden mu je "prišlo" je vzel penis iz mene. Ali je velika verjetnost, da zanosiš? Hvala za odgovor!

Pozdravljeni.Sem 17 letni fant, ki kar norim od pubertete oz. seksa. Sem še devičnik. Imam pa 13 letno puco s katero se ljubiva še in še... Sedaj pa mi je namignila, da bi seksala. Jaz se bojim, da bi me obtožila posilstva. Seveda jo ljubim in ji zaupam. Moja vprašanja: 1.Kaj bi mi svetovali ali naj seksam s 13 letnico? Seveda se mi ne gre za seks, ker jo tako ljubim. 2.Kakšne posledice ima lahko punca, če pri 13 letih izgubi nedolžnost?