Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Kako naj osvojim srce fanta, ki ljubi drugo?Pozdravljeni! Imam problem: fant v katerega sem neskončno zaljubljena že ima punco in sta skupaj zelo srečna. Mene večinoma sploh ne opazi, če pa že, je skrajno zoprn in neprijazen. Zaradi njega sem se celo rezala. Ljubim ga. Prosim povejte, kako naj ga vsaj malo pridobim. Nujno je, saj ne vidim več izhoda! :(

Sprašuje: maša

Pozdravljena Maša!

Razumem, da zelo boli, če ti fant, ki ga obožuješ, ne vrača čustev. Taki ljubezenski zapleti so pogosti. Skoraj vsak človek je že kdaj doživel kaj podobnega. Ampak tako pač je in moramo posrbeti, da se iz tega izvlečemo s čim manj brazgotinami.

Zavedaj se, da nihče drug razen tebe nima te moči, da te osreči. Pomiriš in osrečiš se lahko le sama, če se tako odločiš.

Ko ti je najbolj hudo, lahko napišeš pismo temu fantu, v katerem izrazi vsa svoja čustva, tudi bolečino, jezo, zamero,... ki jo čutiš do njega. Vendar pisma ne odpošlji. Vrzi ga v reko ali sežgi in si pri tem predstavljaj, da z izginjanjem pisma izginjajo tudi vse tvoje bolečine in trpljenje.

Čas je, da greš naprej s svojim življenjem.

Na začetku pisanja izpitne naloge je profesor rekel:
"Za pisanje imate na voljo dve uri. Toda, samo dve uri in niti sekundo dalj!"

Študentje so začeli pisati nalogo. Večina jo je oddala že pred rokom, minili sta dve uri, eden od študentov pa je bil s pisanjem šele na pol poti. Profesor je zahteval tudi njegovo nalogo, toda študent je še kar pisal in pisal. Minilo je že petnajst minut po roku, ko se je študent dvignil iz klopi in do profesorja prinesel svojo nalogo.

"Ne bom vzel vaše naloge!" je strogo dejal profesor. "Prekoračili ste dovoljeni čas!"

"Pa vi sploh veste, koga imate pred seboj?" je z visokim tonom vprašal študent. "Ali vi veste, kako se pišem?"

"Ne, in me ne zanima!" je odgovoril profesor, študent pa je svojo nalogo zatlačil nekam v sredino kupa oddanih nalog.