Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Kako naj mu pokažem, da mi je simpatičen?Ojli! Začel se je tkole: začela sem hoditi na treninge odbojke. Telovadnica je razdeljena na pol in tam smo na eni strani dekleta, na drugi pa fantje. Nek fant me vedno, ampak res vedno, gleda. Ne vem, kako naj zvem, če sem mu všeč in če bi imel kaj z mano. Ali naj mu pokažem, da mi je simpatičen??? Enkrat, ko smo pri vhodu čakali, je prišel in me je tako pogledal, da mi od takrat srce hitreje bije. Kako naj mu pokažem, da mi je simpatičen in da se zanimam zanj??? Lep pozdrav!

Sprašuje: ŁłŁ@

Pozdravljena!

Super, da hodiš na treninge in še bolj super je, da imaš simpatijo! A ni fino bit takole zaljubljena? Če te fant pogleduje to že pomeni, da ti daje določene signale, se ti ne zdi? In če je tako simpatičen, zakaj ne bi bila tudi ti prijazna in mu vračala pomenljive poglede.

Oba imata iste možnosti, da naredita prvi korak. Odvisno le od tega, kateri je bolj nestrpen. Si to ti ali pa misliš, da bo sam dovolj pogumen in ti bo olajšal pot.

Če nisi dovolj samozavestna, morda raje prepusti njemu, da vodi igro, ti pa se prijazno odzivaj. Meni se zdi to precej bolj razburljivo. Kaj praviš?

vic dneva :)

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje