"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Kako naj mu pokažem, da mi je simpatičen?Ojli! Začel se je tkole: začela sem hoditi na treninge odbojke. Telovadnica je razdeljena na pol in tam smo na eni strani dekleta, na drugi pa fantje. Nek fant me vedno, ampak res vedno, gleda. Ne vem, kako naj zvem, če sem mu všeč in če bi imel kaj z mano. Ali naj mu pokažem, da mi je simpatičen??? Enkrat, ko smo pri vhodu čakali, je prišel in me je tako pogledal, da mi od takrat srce hitreje bije. Kako naj mu pokažem, da mi je simpatičen in da se zanimam zanj??? Lep pozdrav!

Sprašuje: ŁłŁ@

Pozdravljena!

Super, da hodiš na treninge in še bolj super je, da imaš simpatijo! A ni fino bit takole zaljubljena? Če te fant pogleduje to že pomeni, da ti daje določene signale, se ti ne zdi? In če je tako simpatičen, zakaj ne bi bila tudi ti prijazna in mu vračala pomenljive poglede.

Oba imata iste možnosti, da naredita prvi korak. Odvisno le od tega, kateri je bolj nestrpen. Si to ti ali pa misliš, da bo sam dovolj pogumen in ti bo olajšal pot.

Če nisi dovolj samozavestna, morda raje prepusti njemu, da vodi igro, ti pa se prijazno odzivaj. Meni se zdi to precej bolj razburljivo. Kaj praviš?