Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Zaljubljeni sva v istega sošolca!Zaljubljena sem v istega sošolca, kot moja prijateljica, samo da ona tega ne ve. Sama ga je že vprašala, če bi hodil z njo, pa ji je rekel ne. Cel razred itak ve, da je zaljubljena vanj. Ampak ona je taka, da se zaljubi vsak teden v kakšnega drugega. Meni pa je všeč samo on, ampak jaz tega ne upam nikomur povedati. Ne vem, če sem mu sploh všeč in ne upam si ga vprašati, kaj on čuti do mene, pa tudi nočem, da bi prijateljica mislila, da ponavljam za njo. Sicer sva dobri prijateljici in najbrž ne bi bila ful jezna, če bi jaz hodila z njim, vseeno pa se mi včasih zdi, da je kar precej tekmovalna. Prosim ne mi rečt, da naj se odpovem ljubezni zaradi prijateljstva. Res bi rada, da ve kaj čutim do njega, ampak me je strah, da mu ne bom všeč.

Sprašuje: N3v4, 14 let

Prav, ne bom ti rekla, da se odpovej ljubezni zaradi prijateljstva. Dve stvari sta, ki jih je potrebno razmisliti: na kakšen način pri fantu preveriti, če si mu všeč in kako hkrati obdržati prijateljico.

Preveč direkten pristop večino fantov prestraši, zato morda ni najboljša ideja, da bi mu kar tako izpovedala ljubezen. Lahko pa recimo začneš pogovor o vsakdanjih stvareh, da potipaš kako se odziva do tebe. Če se ti bo zdelo, da mu je tvoja družba prijetna, ga lahko enkrat, ko bosta sama, vprašaš, če bi šel recimo gledat ta in ta film ali izbereš kaj drugega, kar predvidevaš, da bi oba zabavalo.

Če bo rekel ne, ti bo sicer neprijetno, ampak boš vsak vedela pri čem si. Zavrnitev sprejmi sproščeno in z nasmehom, ter odgovori v stilu „hvala, da si mi pokazal kako čutiš“. Ne pozabi, on je tisti, ki je potegnil kratko, ker se odreka zabavnemu zmenku s tabo!

Če pa bo privolil in bosta šla na zmenek, potem prijateljici to povej. Morda bo užaljena ali vsaj razburjena. Mogoče bo celo rekla, da ponavljaš za njo. Vendar, če se ti zdi, da je fant vreden tega tveganja, potem bo tudi prijateljica najbrž znala razumeti, koliko ti to pomeni. Ni razloga, da si ne bi še naprej bili dobri.

vic dneva :)

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje