Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Zaljubljeni sva v istega sošolca!Zaljubljena sem v istega sošolca, kot moja prijateljica, samo da ona tega ne ve. Sama ga je že vprašala, če bi hodil z njo, pa ji je rekel ne. Cel razred itak ve, da je zaljubljena vanj. Ampak ona je taka, da se zaljubi vsak teden v kakšnega drugega. Meni pa je všeč samo on, ampak jaz tega ne upam nikomur povedati. Ne vem, če sem mu sploh všeč in ne upam si ga vprašati, kaj on čuti do mene, pa tudi nočem, da bi prijateljica mislila, da ponavljam za njo. Sicer sva dobri prijateljici in najbrž ne bi bila ful jezna, če bi jaz hodila z njim, vseeno pa se mi včasih zdi, da je kar precej tekmovalna. Prosim ne mi rečt, da naj se odpovem ljubezni zaradi prijateljstva. Res bi rada, da ve kaj čutim do njega, ampak me je strah, da mu ne bom všeč.

Sprašuje: N3v4, 14 let

Prav, ne bom ti rekla, da se odpovej ljubezni zaradi prijateljstva. Dve stvari sta, ki jih je potrebno razmisliti: na kakšen način pri fantu preveriti, če si mu všeč in kako hkrati obdržati prijateljico.

Preveč direkten pristop večino fantov prestraši, zato morda ni najboljša ideja, da bi mu kar tako izpovedala ljubezen. Lahko pa recimo začneš pogovor o vsakdanjih stvareh, da potipaš kako se odziva do tebe. Če se ti bo zdelo, da mu je tvoja družba prijetna, ga lahko enkrat, ko bosta sama, vprašaš, če bi šel recimo gledat ta in ta film ali izbereš kaj drugega, kar predvidevaš, da bi oba zabavalo.

Če bo rekel ne, ti bo sicer neprijetno, ampak boš vsak vedela pri čem si. Zavrnitev sprejmi sproščeno in z nasmehom, ter odgovori v stilu „hvala, da si mi pokazal kako čutiš“. Ne pozabi, on je tisti, ki je potegnil kratko, ker se odreka zabavnemu zmenku s tabo!

Če pa bo privolil in bosta šla na zmenek, potem prijateljici to povej. Morda bo užaljena ali vsaj razburjena. Mogoče bo celo rekla, da ponavljaš za njo. Vendar, če se ti zdi, da je fant vreden tega tveganja, potem bo tudi prijateljica najbrž znala razumeti, koliko ti to pomeni. Ni razloga, da si ne bi še naprej bili dobri.

Tri ženske so skupaj delale v isti pisarni in so imele žensko za šefico.

Vsak dan je šefica odšla iz službe že precej pred iztekom delovnega časa. Punce so sklenile, da bodo tudi one začele odhajati prej. Konec koncev, šefica ni nikoli poklicala nazaj v službo in le kako naj bi vedela, da jih ni tam?

Črnolaska je odšla prva. Napotila se je naravnost domov in se lotila vrtnarjenja. Presadila je nekaj zelenjave in obrezala vrtnice, potem pa je prišla njena hčerka iz šole in ji je pomagala napraviti domačo nalogo.

Rdečelaska je bila srečna, da je lahko odšla prej, kajti fant jo je povabil na večerjo in je imela tako dovolj časa, da se je lepo uredila in pripravila zanj.

Blondinka je bila zelo vesela, da bo lahko prišla domov prej in presenetila brezposelnega moža. Ampak ko je prišla domov, ga ni bilo nikjer. Potem je iz spalnice zaslišala čudne glasove. Potiho se je prikradla do vrat spalnice in potihoma odškrknila vrata. Imela je kaj videti... Njen mož je bil v postelji z njeno šefico. Ona je jahala na njem in iz grla so ji prihajali nerazločni zvoki. Prav potihoma je zaprla vrata in se kradoma izmuznila iz hiše.

Naslednji dan, ob opoldanski kavi, sta črnolaska in rdečelaska objavili, da bosta spet odšli prej iz službe. Vprašali sta blondinko, če bo prej odšla tudi ona. "Ni govora," je rekla blondinka: "včeraj bi me šefica skoraj dobila!"