Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Zakaj mi vsi branijo biti z njim?Stara sem 14 let in imam fanta iste starosti. Nič ne bi bilo narobe, če mi ne bi vsi v glavo vtepali, da me ima fant samo za poljubljane in podobne reči, ter da ni zaljubljen vame!! Kaj naj storim??

Sprašuje: medvedkaa

Draga medevedka!

Vsi si včasih jemljemo k srcu stvari, ki nam jih govorijo drugi. Vseeno pa prihajaš v leta, ko moraš začeti razmišljati s svojo glavo in presoditi, če imajo drugi prav ali ne. Take presoje so seveda težke.

Če te pred fantom svarijo starši, potem razumem njihovo bojazen, saj si še zelo mlada in se bojijo zate. Čutijo se poklicane za to, da te obvarujejo solz in vsega hudega. V ljubezni si pač vedno malce v nevarnosti in strto srce je še najmanj, kar se ti lahko zgodi.

Starše recimo lahko pomiriš tako, da jim poveš več o tem fantu (npr. od kod prihaja, s čim se ukvarja itd.) in jim ga tudi osebno predstaviš, da ga bolje spoznajo. Če je res tako dober fant, sem prepričana, da ga bodo vzljubili tudi starši.

Če pa svarila prihajajo od prijateljev, potem to lahko prav tako pomeni, da jih skrbi zate, ker fanta ne poznajo dovolj dobro, ali pa pomeni, da ga še predobro poznajo in vedo, da ni kaj prida. Možno je tudi, da so ljubosumni, čeprav se od prijateljev to ne spodobi.

Tako, dobila si kar nekaj izhodišč, zdaj pa sama preveri kakšna je situacija in se odloči, kaj boš storila.

Učiteljica pri biologiji vpraša:
"Kateri človeški organ se 10-krat poveča, ko je stimuliran?"

Sara ji odgovori: "Učiteljica, tega nas pa ne bi smeli učiti!?"

Učiteljica ignorira njeno izjavo in pokima Lanu, ki drži roko gor.

Lan: "To je zenica, učiteljica."

Učiteljica: "Pravilno, Lan. Sara, zate imam pa samo dve opombi: prvič, imaš zelo poredne misli in drugič, enkrat v življenju boš zelo, ZELO razočarana!!"