Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Naj mu priznam, da sem zaljubljena vanj?Zelo sem zaljubljena v nekega fanta, ki sem ga spoznala po msn-ju. Imam občutek, da sva zelo dobra prijatelja, le da jaz čutim nekaj več do njega kot le prijateljstvo. Kaj naj naredim? Naj mu priznam, da sem zaljubljena vanj?

Sprašuje: obupana

Kaj lahko narediš? Zagotovo ti ne bom ti svetovala, da se „odljubi“, saj obe veva, da to ne gre.

Zdi se mi nujno, da ga najprej spoznaš v živo, pri tem pa pazi kako boš to izpeljala, saj ne veš, kdo se dejansko skriva na drugi strani. Za poznanstva preko Interneta moraš nujno upoštevati pravilo varnosti: ne dajaj svojih osebnih podatkov ljudem, ki jih ne poznaš in ne veš, če jim lahko zaupaš!

Dogovori se za uro in kraj, srečanje pa izpelji na kakšnem javnem kraju, najbolje v družbi še koga.

Ko ga boš končno spoznala, boš lažje preverila njegova čustva do tebe, preden storiš kakršenkoli korak naprej. Lahko pa mu seveda takoj poveš, kaj čutiš. Morda bodo vajina čustva obojestranska, seveda pa moraš računati tudi s tem, da fant morda ne čuti isto kot ti.

Če je fant dovolj zrel in kot praviš sta zelo zaupna, bo razumel, da si mu to morala povedati, ker je bil pritisk prehud zate. Tako bosta lahko še naprej prijatelja in se čez nekaj let morda celo smejala temu. To bo pokazal čas.

vic dneva :)

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje