Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Naj mu priznam, da sem zaljubljena vanj?Zelo sem zaljubljena v nekega fanta, ki sem ga spoznala po msn-ju. Imam občutek, da sva zelo dobra prijatelja, le da jaz čutim nekaj več do njega kot le prijateljstvo. Kaj naj naredim? Naj mu priznam, da sem zaljubljena vanj?

Sprašuje: obupana

Kaj lahko narediš? Zagotovo ti ne bom ti svetovala, da se „odljubi“, saj obe veva, da to ne gre.

Zdi se mi nujno, da ga najprej spoznaš v živo, pri tem pa pazi kako boš to izpeljala, saj ne veš, kdo se dejansko skriva na drugi strani. Za poznanstva preko Interneta moraš nujno upoštevati pravilo varnosti: ne dajaj svojih osebnih podatkov ljudem, ki jih ne poznaš in ne veš, če jim lahko zaupaš!

Dogovori se za uro in kraj, srečanje pa izpelji na kakšnem javnem kraju, najbolje v družbi še koga.

Ko ga boš končno spoznala, boš lažje preverila njegova čustva do tebe, preden storiš kakršenkoli korak naprej. Lahko pa mu seveda takoj poveš, kaj čutiš. Morda bodo vajina čustva obojestranska, seveda pa moraš računati tudi s tem, da fant morda ne čuti isto kot ti.

Če je fant dovolj zrel in kot praviš sta zelo zaupna, bo razumel, da si mu to morala povedati, ker je bil pritisk prehud zate. Tako bosta lahko še naprej prijatelja in se čez nekaj let morda celo smejala temu. To bo pokazal čas.

Profesor: "Midva se pa že poznava, kajne?"
Študent: "Ja, lani sem bil pri vas na izpitu. Takrat mi je spodletelo."
Profesor: "No, ja, bo šlo pa danes bolj gladko. Se spomnite, kakšno je bilo lani moje prvo vprašanje?"
Študent: "Ja, rekli ste: midva se pa že poznava, kajne?"