Med prsti ti je zrasla plavalna kožica, pa ne veš kaj bi z njo? Številke na tehtnici se stegujejo v prepovedano območje? In post ob polni luni nate nima učinka?

Žal tukaj ne zdravimo, ne operiramo in ne popravljamo tehtnic. Se pa najde kak koristen nasvet.

Zakaj dobim rdeče pikice po britju intimnih delov?Zakaj dobim rdeče pikice, ko se brijem po intimnem delu? Ko se brijem, dobim drug dan rdeče pikice, ki me neznosno motijo.

Sprašuje: *beba*

Naj te pomirim. To se dogaja večini punc, ki se brijejo po intimnem predelu ali pa kje drugje. Koža po britju postane ranljiva in bolj dovzetna za infekcije. Ravno dlačice so tiste, ki jo varujejo in žal nimajo posluha za modne zapovedi.

Obstajajo seveda tudi kreme namenjene pomiritvi kože po britju, ki pa nekaterim ustrezajo drugim pa prav tako povzročijo reakcijo.

Včasih pomaga tudi, če si pred britjem privoščiš kopel, po britju pa kožo splakneš z ledeno hladno vodo, da se kožne pore zaprejo in je možnost infekcije čim manjša.

Receptov za omilitev ali popolnoma odstranitev težave z izpuščaji je veliko. Nekatere punce prisegajo na depilacijske kreme namesto britja, druge na voskanje (ki pa je boleče in prav tako rani kožo), tretje uporabljajo hladilne kreme, četrte pa si namesto britja celega spolovila, umislijo samo urejeno fizurco tam spodaj. Kože so pač različne. Poskusi ugotoviti, kaj ustreza tvoji.