"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Kako je lahko z dvema hkrati?Stara sem 19 let. Imela sem že kar nekaj fantov, vendar z nikomer nisem bila intimna. Zdaj pa je prišel tisti pravi, ki pa je oddan. Z njim sem postala intimna, ker sem mislila, da ima s punco probleme in da jo bo zapustil, vendar opažam, da ni tako. Kaj naj naredim? Prvič sem resnično zaljubljena, vendar zelo trpim. Tudi za njegovo punco mi ni vseeno, ker ko se postavim v njeno kožo bi lahko znorela. Ta situacija se vleče že eno leto.

Sprašuje: obupana

 

Razumem, da je situacija zate postala neznosna, še posebej, ker traja že tako dolgo in si vedno bolj navezana nanj. Osebno sem prepričana, da je odnos s fantom, ki poleg tebe, nekje v drugem predalu skriva še svojo bivšo punco, obsojen na propad. Mislim, da bi se takemu odnosu morala izogniti za vsako ceno in brez pomislekov, če stremiš k sreči v življenju.

Priznaj si! V njegovem srcu si na drugem mestu, kar pa ni dober znak za to, da nekomu zaupaš in si z njim intimna. Verjetno ima spolne odnose tudi s svojo tako imenovano „bivšo“. To pa ni odraz njegove iskrene ljubezni in predanosti do tebe, še posebej, če ve, da ti s tem povzroča trpljenje.

Get a life! Če boš vso svojo pozornost namenila njemu, potem bo (čeprav morda nehote) začutil, da ima nad teboj moč, s katero lahko maniulira in kontrolira tvoje življenje. To, da je tvoje počutje tako zelo odvisno od njegovih dejanj, ni dobro zate.

Če se vsaj malo ceniš in zavedaš svoje vrednosti, potem se ne moreš in ne smeš sprijazniti s tem, da boš vedno „druga“. Ne postavljaj svojega fanta v središče svojega življenja, ampak preživljaj čas še z drugimi ljudmi, prijatelji, družino. Bolje, kot se boš počutila v svoji koži, prej boš prišla do spoznanja, kako zoprno je biti „druga“ punca in boš znala pravilno ukrepati.

Hočeš iskren in neposreden odgovor? Tukaj je: Njegovo ravnanje kaže na to, da je sebičen, pohlepen in neodločen slabič. Nehaj si zatiskati oči v tej zvezi. Prekini jo in začni živeti. Z željo, da zbereš potreben pogum, te lepo pozdravljam!