Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Kako je lahko z dvema hkrati?Stara sem 19 let. Imela sem že kar nekaj fantov, vendar z nikomer nisem bila intimna. Zdaj pa je prišel tisti pravi, ki pa je oddan. Z njim sem postala intimna, ker sem mislila, da ima s punco probleme in da jo bo zapustil, vendar opažam, da ni tako. Kaj naj naredim? Prvič sem resnično zaljubljena, vendar zelo trpim. Tudi za njegovo punco mi ni vseeno, ker ko se postavim v njeno kožo bi lahko znorela. Ta situacija se vleče že eno leto.

Sprašuje: obupana

 

Razumem, da je situacija zate postala neznosna, še posebej, ker traja že tako dolgo in si vedno bolj navezana nanj. Osebno sem prepričana, da je odnos s fantom, ki poleg tebe, nekje v drugem predalu skriva še svojo bivšo punco, obsojen na propad. Mislim, da bi se takemu odnosu morala izogniti za vsako ceno in brez pomislekov, če stremiš k sreči v življenju.

Priznaj si! V njegovem srcu si na drugem mestu, kar pa ni dober znak za to, da nekomu zaupaš in si z njim intimna. Verjetno ima spolne odnose tudi s svojo tako imenovano „bivšo“. To pa ni odraz njegove iskrene ljubezni in predanosti do tebe, še posebej, če ve, da ti s tem povzroča trpljenje.

Get a life! Če boš vso svojo pozornost namenila njemu, potem bo (čeprav morda nehote) začutil, da ima nad teboj moč, s katero lahko maniulira in kontrolira tvoje življenje. To, da je tvoje počutje tako zelo odvisno od njegovih dejanj, ni dobro zate.

Če se vsaj malo ceniš in zavedaš svoje vrednosti, potem se ne moreš in ne smeš sprijazniti s tem, da boš vedno „druga“. Ne postavljaj svojega fanta v središče svojega življenja, ampak preživljaj čas še z drugimi ljudmi, prijatelji, družino. Bolje, kot se boš počutila v svoji koži, prej boš prišla do spoznanja, kako zoprno je biti „druga“ punca in boš znala pravilno ukrepati.

Hočeš iskren in neposreden odgovor? Tukaj je: Njegovo ravnanje kaže na to, da je sebičen, pohlepen in neodločen slabič. Nehaj si zatiskati oči v tej zvezi. Prekini jo in začni živeti. Z željo, da zbereš potreben pogum, te lepo pozdravljam!

vic dneva :)

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje