Kaj je ta ščemeč občutek v trebuhu, ki ga vzbudi gledanje ljubezenskih prizorov? Se od samozadovoljevanja res posuši roka? Zakaj fantje pravijo, da ima njihov penis svoje življenje?

Ne boj se vprašati!

Punca začuti spermo, ko fantu pride?Čao! Ful bedno vprašanje, sam bom vprašala: A če ti tip spusti spermo not, a ti to čutiš?

Sprašuje: tina

Vprašanje je čisto na mestu. Odgovor pa je: NE, med samim odnosom tega NE moreš začutiti. Začutiš pa, ko vstaneš in ti seme priteče iz nožnice.

Če to sprašuješ zato, ker s fantom med odnosom pazita, da mu ne „pride“ v tebi, torej v nožnici, in mislita, da se tako lahko izogneta nosečnosti, potem ti moram povedati, da je taka metoda kontracepcije ZELO NEZANESLJIVA. Ima celo strokovno ime - coitus interruptus.

In zakaj je nezanesljiva? Moški namreč še pred orgazmom izločajo manjše količine semena (sama preveri, kako hitro dobi tipček mokre hlačke, ko se samo stisneš k njemu!)

Dodatno tveganje je dejstvo, da fantje med seksom izgubijo občutek za razsodnost in postanejo - milo rečeno - pozabljivi. Lahko se zgodi, da bo on "pozabil", da mu prihaja in ga boš potem prisiljena na silo zbrcati iz sebe.

Sploh pa verjetno sama veš, kako neprijetno je prekiniti spolni odnos. Zato raje uporabita kondom ali druga zanesljiva kontracepcijska sredstva. To res zahteva nekaj razmišljanja vnaprej, še zdaleč pa to ni tak problem, kot nositi posledice neželene nosečnosti.

 

Testiraj svoje poznavanje kontracepcije tukaj!