Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Lahko ogrozim najino prijateljstvo?Zaljubljena sm v 16 letnega tipa. Sama sm stara 14 let. Vsi mi pravijo, da imam možnosti pri njem. Sva prijatelja in velikokrat mi pove, da me ima rad. Vendar se bojim, da če mu povem, da sem zaljubljena vanj, niti prijatelja več ne bova. Kaj naj storim?

Sprašuje: rožica

Draga Rožica, razumem, da se tebi situacija ne zdi enostavna, venda jo lahko poenostaviš tako, da vanjo vneseš nekaj humorja. Ko ti bo naslednjič rekel, da te ima ima rad, bodi navihana. Lahko odreagiraš nekako takole: „Aja? No, to je pa lepo slišat, da me ima nekdo rad!“ Če ga boš pri tem še naivno pogledala (tako kot punce to znamo), ti gotovo ne bo zameril, da nisi preveč resna. Morda mu bo celo lažje in ti bo povedal še kaj več.

Ne obremenjuj se s tem, kaj bo, ne prehitevaj in ne delaj si scenarijev. Bodi vesela, da imaš prijatelja, ki te ima rad. Ti imaš rada njega, to mu že lahko poveš, od tu naprej pa bosta šele videla, kam se bodo stvari odvijale.

Učiteljica pri biologiji vpraša:
"Kateri človeški organ se 10-krat poveča, ko je stimuliran?"

Sara ji odgovori: "Učiteljica, tega nas pa ne bi smeli učiti!?"

Učiteljica ignorira njeno izjavo in pokima Lanu, ki drži roko gor.

Lan: "To je zenica, učiteljica."

Učiteljica: "Pravilno, Lan. Sara, zate imam pa samo dve opombi: prvič, imaš zelo poredne misli in drugič, enkrat v življenju boš zelo, ZELO razočarana!!"