Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Nisem ga hotela, zdaj pa on mene noče!Noro sem zaljubljena v enega fanta. Prej sva si dopisovala in vse hotu je bit z mano, jz sm ga pa skenslala. Zdaj je ravno obratno. Kaj naj naredim? Pa še punco ma!!!

Sprašuje: nesrecno zaljubljena

Najbolje bo, da si najprej odgovoriš na vprašanje, zakaj si ga zavračala na začetku. Kaj v njegovem vedenju, izgledu ipd. te je odvračalo, da bi bila z njim? Ali pa ti je bila samo všeč ta moč, da lahko nekoga zavrneš?

In kaj te tako zelo privlači na njem zdaj? Se ti zdi, da se je spremenil od takrat, ko je ves neumen lazil za tabo? Ali pa te vznemirja to, da je trenutno zaseden in zato večji izziv zate kot osvajalko?

Ta čustva moraš razčistiti pri sebi. Možno, da se je tip res spremenil, dozorel, odrasel in te ravno ta sprememba zdaj privlači. Če pa te fant vznemirja kot trofeja, ki se ji je povečala vrednost, odkar je težje dosegljiva, potem verjetno sama lahko zaključiš, da to nima nobene zveze z ljubeznijo niti zaljubljenostjo.

Kaj ti je storiti, presodi sama. Veliko je odvisno od tega, kako si odgovorila na zgornja vprašanja. V vsakem primeru lahko z njim poskusiš ohraniti stike in prijateljski odnos. Za kaj več, pa boš verjetno morala počakati, da ti bo situacija bolj naklonjena.

 

Doktor, odvetnik in oblikovalec so razpravljali o prednostih, ki jih lahko nudi žena ali ljubica.

Odvetnik je odločno prepričan, da je bolje šmirati z ljubico: ?Če imaš ženo in se ta hoče ločiti, ti to povzroči nemalo pravnih zapletov.?

Doktor ga poznavalsko prepričuje o nasprotnem: ?Bolje je imeti ženo, saj ti občutek varnosti prihrani stres, kar blagodejno vpliva na človekovo zdravje.?

Oblikovalec še v istem trenutku razsvetljeno oznani: ?Jaz mislim, da je najbolje imeti kar obe! Zakaj? Ko žena misli, da sem z ljubico in ljubica misli, da zdolgočaseno smrčim ob svoji ženi, se jaz odkradem v studio, sedem za mojega maca in v miru dokončam delo.?