Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Nisem ga hotela, zdaj pa on mene noče!Noro sem zaljubljena v enega fanta. Prej sva si dopisovala in vse hotu je bit z mano, jz sm ga pa skenslala. Zdaj je ravno obratno. Kaj naj naredim? Pa še punco ma!!!

Sprašuje: nesrecno zaljubljena

Najbolje bo, da si najprej odgovoriš na vprašanje, zakaj si ga zavračala na začetku. Kaj v njegovem vedenju, izgledu ipd. te je odvračalo, da bi bila z njim? Ali pa ti je bila samo všeč ta moč, da lahko nekoga zavrneš?

In kaj te tako zelo privlači na njem zdaj? Se ti zdi, da se je spremenil od takrat, ko je ves neumen lazil za tabo? Ali pa te vznemirja to, da je trenutno zaseden in zato večji izziv zate kot osvajalko?

Ta čustva moraš razčistiti pri sebi. Možno, da se je tip res spremenil, dozorel, odrasel in te ravno ta sprememba zdaj privlači. Če pa te fant vznemirja kot trofeja, ki se ji je povečala vrednost, odkar je težje dosegljiva, potem verjetno sama lahko zaključiš, da to nima nobene zveze z ljubeznijo niti zaljubljenostjo.

Kaj ti je storiti, presodi sama. Veliko je odvisno od tega, kako si odgovorila na zgornja vprašanja. V vsakem primeru lahko z njim poskusiš ohraniti stike in prijateljski odnos. Za kaj več, pa boš verjetno morala počakati, da ti bo situacija bolj naklonjena.

 

Profesor: "Midva se pa že poznava, kajne?"
Študent: "Ja, lani sem bil pri vas na izpitu. Takrat mi je spodletelo."
Profesor: "No, ja, bo šlo pa danes bolj gladko. Se spomnite, kakšno je bilo lani moje prvo vprašanje?"
Študent: "Ja, rekli ste: midva se pa že poznava, kajne?"