Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Zaljubljena sem, pa mu ne upam povedati...Zaljubljena sem v enega fanta, pa mu ne upam povedati, da sem vanj! Strah me je, da me bo zavrnil. Kaj naj naredim?

Sprašuje: kristina

Draga Kristina, vidim, da je pritisk zate prehud, da bi skrivnost zadržala zase.

Žal ti ne morem dati zagotovila, da te fant ne bo zavrnil, ko mu boš povedala, da si vanj zaljubljena. Je pa res, da vsakemu človeku godi, če ga ima nekdo rad in fantje pri tem niso nobena izjema, čeprav so pogosto bolj sramežljivi v takih situacijah kot punce.

Nekateri so dovolj zreli za odkrit pristop, druge pa tako priznanje spravi v zadrego in kakšen tudi grobo odreagira. Sama najbolj veš, kake sorte je tvoj izbranec in glede na to, se odloči, kako mu boš povedala.

V vsakem primeru pa ti priporočam, da to izpelješ, ko zraven ne bo drugih ljudi.

V upanju, da se za vaju vse srečno konča, te lepo pozdravljam.

 

vic dneva :)

Štajerka, Gorenjka in Dolenjka so si izmenjale modrosti zakonskega življenja.

"Jaz sem svojemu možu prvi dan rekla, da si bo srajce likal sam. Prvi dan nič, drugi dan so bile tudi še zmečkane, tretji dan jih je pa sam zlikal," je rekla Štajerka.

"Jaz pa sem svojemu rekla, naj si sam pere perilo. Prvi dan nič, drugi dan tudi nič, tretji dan pa si je sam opral perilo," je rekla Gorenjka.

"Jaz pa sem svojemu rekla, naj si sam kuha. Prvi dan nisem nič videla, drugi dan tudi ne, tretji dan pa sem že lahko odprla desno oko!" je povedala Dolenjka.

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje