Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Zaljubljena v prijateljaZaljubljena sem v najboljšega prijatelja. Ves čas sanjarim o njem in se mučim z vprašanji ali naj mu to povem, njemu pa se še sanja ne, kaj se z mano dogaja...

Sprašuje: mojca

Mojca, žal si povedala premalo podrobnosti, da bi ti lahko ponudila ustrezen nasvet. Kaj lahko narediš? Zagotovo ti ne bom ti svetovala, da se „odljubi“, saj obe veva, da to ne gre.

S tem, da mu direktno poveš, boš breme negotovosti hitro odložila in vedela pri čem si. Morda se izkaže, da so vajina čustva podobna.

Žal se lahko zgodi tudi, da on morda ne bo čutil zaljubljenosti do tebe. Če je fant dovolj zrel in kot praviš je tvoj najboljši prijatelj, bo razumel, da si mu to povedala, ker je bil pritisk prehud zate. Tako bosta lahko še naprej prijatelja in se čez nekaj let morda celo smejala temu. To bo pokazal čas.

Druga možnost je seveda, da poskušaš čim bolje preveriti njegova čustva do tebe, preden narediš kakršenkoli korak naprej.

Lahko, da te bo zaljubljenost že kmalu minila, ko boš spoznala, da ima v bistvu neke čudne navade, ki jih lahko prenašaš kot prijateljica, nikakor pa ne kot njegova punca.

Če pa si kljub njegovi čudni frizuri, še vedno zatrapana do ušes in se ti njegovo cmokanje, ko golta sendvič, zdi celo simpatično, potem to pomeni že ljubezen ne samo bežno sanjarjenje. V tem primeru se mi zdi fer, da mu poveš kako in kaj je na stvari. Pa veliko sreče ti želim!

Na ameriškem jugu gre črnec zvečer peš domov. Mimo se pripelje belec v Ferarriju in povozi siromaka. Udarec avta je tako močan, da črnca vrže 20 metrov s ceste.

Naslednji dan v lokalnem časopisu piše: "Nesreča na cesti 25, črnec pobegnil s kraja nesreče."