Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariSvet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo.

Če je tvoj svet drugačnih oblik in v njem manjka iskrenih prijateljev, se lahko razjočeš tukaj. Obrišemo solze in tolažimo ranjena srca.

Zaljubljena v prijateljaZaljubljena sem v najboljšega prijatelja. Ves čas sanjarim o njem in se mučim z vprašanji ali naj mu to povem, njemu pa se še sanja ne, kaj se z mano dogaja...

Sprašuje: mojca

Mojca, žal si povedala premalo podrobnosti, da bi ti lahko ponudila ustrezen nasvet. Kaj lahko narediš? Zagotovo ti ne bom ti svetovala, da se „odljubi“, saj obe veva, da to ne gre.

S tem, da mu direktno poveš, boš breme negotovosti hitro odložila in vedela pri čem si. Morda se izkaže, da so vajina čustva podobna.

Žal se lahko zgodi tudi, da on morda ne bo čutil zaljubljenosti do tebe. Če je fant dovolj zrel in kot praviš je tvoj najboljši prijatelj, bo razumel, da si mu to povedala, ker je bil pritisk prehud zate. Tako bosta lahko še naprej prijatelja in se čez nekaj let morda celo smejala temu. To bo pokazal čas.

Druga možnost je seveda, da poskušaš čim bolje preveriti njegova čustva do tebe, preden narediš kakršenkoli korak naprej.

Lahko, da te bo zaljubljenost že kmalu minila, ko boš spoznala, da ima v bistvu neke čudne navade, ki jih lahko prenašaš kot prijateljica, nikakor pa ne kot njegova punca.

Če pa si kljub njegovi čudni frizuri, še vedno zatrapana do ušes in se ti njegovo cmokanje, ko golta sendvič, zdi celo simpatično, potem to pomeni že ljubezen ne samo bežno sanjarjenje. V tem primeru se mi zdi fer, da mu poveš kako in kaj je na stvari. Pa veliko sreče ti želim!

vic dneva :)

Pero in Mimica se sredi noči zbudita. Zunaj lije kot iz škafa, nekdo kot nor tolče po vratih. Pero odpre in pred seboj zagleda premočeno pijanduro.
"Ejga, hik, a bi me lahko malo porinil, hik?"

"Ni šans, ura je tri zjutraj, človek božji!" zaloputne Pero tipu vrata pred nosom in se vrne v posteljo.

"Kdo je bil?" zanima Mimico.

"Ma nič, en pijanec bi rad, da ga porinem."

"In? Si mu pomagal?"

"Si nora ? Ni šans! Ura je tri in zunaj lije!"

"Sram te bodi! A se spomniš, kako sva se pred dvema mesecoma vračala iz kina in nama je v crknil avto? Če ne bi bilo tistih dveh tipov, ki sta naju porinila ? Ko nekdo drug rabi pomoč, pa mu obrneš hrbet!"

In se Pero zamisli sam nad seboj. Na koncu se obleče in gre ven.

"Si še tukaj?" se zadere v temo in dež.

"Sem!"

"Te porinem?"

"Prosim!"

"Kje pa si?"

"Evo tuki, na gugalnici!"

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje