Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Kako zbrati dovolj poguma?Čaw! Mene pa zanima, kako zbrati dovolj poguma, da bi šla s tipom na samo!!! Vabi me na igrišče da bi igrala košarko ali pa na sladoled, samo jaz ne morem zbrat poguma!!! Res mi je všeč in že dolgo sem zaljubljena vanj!!! Prosim pomagiteeee!

Sprašuje: *GiRl*

Razumem, da si pod pritiskom, glede na to, da si vanj že dolgo zaljubljena in se bojiš, če boš znala dobro izkoristiti to priložnost. Ampak očitno je, da si ga do zdaj že dovolj očarala s tem, da si kakršna pač si. Zato se sprosti in se prepusti dogodkom brez pričakovanj in scenarijev. Fant te želi spoznati, ti si želiš spoznati njega.

In partija košarke ali sladoled se mi zdita čisto primerna načina, da med vama steče pogovor. Da boš lažje pomirila metulje v trebuhu, si predstavljaj, da je ta fant lahko tvoj najboljši prijatelj. Kako čutiš, se obnašaš in kaj pričakuješ od najboljšega prijatelja? To imej pred očmi vedno, kadar greš na zmenek s fantom, ki ti je všeč. Imej se lepo!

Neka mula po kratkotrajnem zdravljenju pride k psihiatru na kontrolo in on jo vpraša: "Drago dekle izvoli, uleži se na tale kavč in mi razloži kako kaj tvoj manjvrednostni kompleks?"

Ona mu gladko zabrusi:"Sijajno! Izginil je. Za to pa si zaslužen samo ti, debeli, butasti, kratkovidni prašiček!"