"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Se prehitro zaljubim?Pogosto se zdim sama sebi neumna, saj bežno flirtanje fantov vedno vzamem preveč zares. Če me kak fant ogovori in se mi nasmehne, jaz že sanjarim, kako lep par bi lahko bila. Seveda se pogosto vprašam ali sem preveč naivna, vendar se ne morem upreti razmišljanju ali bi se med nama morda le lahko razvilo kaj več...

Sprašuje: m4j4, 15 let

Flirtanje je igra, pri kateri vzpostaviš prvi kontakt. Logično je, da takrat že majčkeno preveriš, če je tipček na tvoji valovni dolžini ali ne. Če preskoči iskrica v tem prvem stiku, potem je razumljivo, da si ga želiš bolje spoznati. Za to ni nobenega razloga, da bi se naj kdorkoli od vaju počutil neumno.

Dozdeva se mi, da je večja težava v tem, da se tebi bolj kot spoznati zanimivega fanta, zdi privlačna ideja, kako lepo bi bilo imeti razmerje. Morda si preveč osredotočena na to, da moraš čimprej najti nekoga, ki te bo imel rad in izpolnil vse tvoje sanjske predstave o romantični ljubezni. Ne razumi me napak. V tem, da se totalka zaljubiš v fanta, ni nič narobe. Vendar, če se bodo tvoja pričakovanja že po nekaj bežnih srečanjih in par izmenjanih stavkih razrasla preko vseh meja, potem se lahko zgodi, da se bo fant ustrašil in postal zadržan.

Skuliraj se! Kot rečeno, je flirtanje zabava. Brez globljih pomenov in skritih obljub. Sprejmi igro in jo igraj tudi sama. Seveda do neke zdrave meje. Nikamor se ti ne mudi, tudi, če še nisi imela resnega fanta. Sama veš, da se ljubezni ne da izsiliti. Prepusti se in se čim manj obremenjuj. Hecno, ampak tako najlažje ujameš g. Pravega. ;)