"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Moj fant živi v tujini...Pred nekaj časa sem spoznala fanta. Prijaznega, sweetkanega, popolnega... Res se ful ujameva in sva drug drugemu zelo všeč, a kaj ko živi predaleč. Pravzaprav živi na Portugalskem. Zdaj ne veva, kaj naj storiva, saj bo trajalo kar nekaj let, da se srečava. Res rabim nasvet ali naj ga pustim in se skušam zaljubiti v koga drugega, ali pa naj čakam na dan, ko bova se srečala?

Sprašuje: sweety

Draga Sweety, vajina ljubezen bo zaradi velike oddaljenosti res na preizkušnji. In pravijo, da zveze na daljavo nimajo prihodnosti. Vendar sama poznam kar nekaj parov, ki lahko potrdijo tudi nasprotno, zato nočem dajati nikakršnih sodb na tej podlagi.

V vajinem primeru žal ne vem koliko sta stara in kakšne možnosti imata za komunikacijo in srečanja, vendar bo na koncu vendarle vse odvisno od tega, koliko si oba želita vzdrževati vajino ljubezen in od tega, kako se bosta ujela v svojih prepričanjih. Slednje je tudi v običajnih razmerjih najbolj pomembno.

Težko ti svetujem, da si najdi drugo ljubezen, kakor ti tudi težko svetujem, da čakaj na tega fanta. Saj sama veš, da v ljubezni ni takih bližnjic. Lahko ti svetujem samo, da se soočiš s situacijo v kateri si in se vprašaš kaj lahko oba trenutno naredita za vaju... Prehudih planov za prihodnost pa ne kaže delati, saj te na koncu življenje čisto po svoje preseneti... Želim ti veliko sreče v ljubezni!