"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Kaj storiti, ko tipa stisne prpa?Moja zgodbica je mal dolga! Poznam tipa že dve leti in vsakič, ko se pokaže, da kej bo, on to prekine, pokvari, uglavnm stisne prpo! In ker bo kmalu začetek novega šolskega leta, me samo zanima, če imate kakšen namig, kako ga naj osvojim, al pa vsaj pozabim! Sicer bi mi bilo prvo bolj všeč, hihi! Hvala za odgovor že v naprej!!! Čaw!

Sprašuje: Elly

Če prav sklepam, se s tem tipom vidiš predvsem v šoli. Razlogov zakaj ga stisne prpa je lahko več in ti jih verjetno bolje poznaš. Predvidevam pa običajno, da je on pred tabo v zadregi. Če imam prav, potem mu stvari lahko olajšaš tako, da na začetku z njim ravnaš kot z vsemi drugimi znanci in zapeljive poglede ter velika pričakovanja hraniš za pozneje.

Tako kot punce, so tudi mnogi tipi previdni v ljubezni in filmski scenariji, ko si dva popolna neznanca strastno padeta v objem, pač niso njihova stvar. Klepet o vsakdanji stvareh (šoli, prijateljih, pokvarjenem biciklu, nocojšnjem filmu, ipd.) je preverjeno najboljši način, da osebo spoznaš in ji tako tudi po delčkih pokažeš sebe. Če bo pokazal zanimanje za tvoje štorije, potem veš, da si mu kot človek zanimiva tudi ti.

Vse našteto je podlaga za razmerje, ki se lahko razvije v ljubezen ali pa tudi samo v prijateljstvo. Na to moraš biti pripravljena. Če pa tip sploh ne pokaže interesa, potem ga pač pusti pri miru. Siliti v človeka nima smisla. Tako samo izgubljaš samospoštovanje in si nenazadnje tudi v njegovih očeh kvariš status. V tem primeru si poišči zaposlitev, ki te bo veselila in dvignila tvojo samozavest. Ples je recimo ena taka možnost, ki mi trenutno pade na misel. Lahko pa rešiš tale kviz in izostriš svoj pogled na ljubezen.