"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Bo tudi mene zamenjal z drugo?Imam novega fanta, ki sem ga spoznala šele pred kratkim. Kako sva začela? Na dvorišču smo z družbo igrali odbojko. On je šel mimo in eden od mojih prijateljev ga je povabil, da gre igrat z nami. Ko smo nehali nabijat žogo, je prišel sedet k meni. Prijateljica ga je začela izzivati, da sem mu všeč itd. in ga spraševati, če si me upa poljubit. Dokazal je, da si upa, ampak jaz sem pozneje izvedela, da ima punco. Punca je izvedela za najin poljub in ga je takoj pustila. On me je potem povabil na zmenek in sem bila najprej ful vesela. Ampak pozneje sem začela razmišljati, da tudi mene lahko zamenja za drugo, tako kot je zamenjal svojo punco z mano. Se mi lahko to zgodi? Naj ga raje pustim?

Sprašuje: Brina, 12 let

Da boš lahko presodila ali je fant vreden te ljubezni, ga moraš čim bolje spoznati. Tako boš tudi ugotovila, če ti je sploh všeč, kajti iz tvojega pisanja dobim občutek, da tudi o tem nisi čisto prepričana. Če si želiš biti s tem fantom, potem morata začeti normalno komunicirati.

Težko rečem ali bo tudi tebe prevaral. Bolj, ko si bosta čustveno blizu, manj je možnosti, da se bo v tem smislu oziral za drugimi puncami. Pogovarjajta se. Ugotovi, kaj ga zanima, če imata sploh kaj skupnega, kakšen odnos ima do svojih prijateljev in družine. Samo tako boš začutila, če je kemija med vama prava in se ti obeta srečna ljubezen do konca dni.