Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariMed prsti ti je zrasla plavalna kožica, pa ne veš kaj bi z njo? Številke na tehtnici se stegujejo v prepovedano območje? In post ob polni luni nate nima učinka?

Žal tukaj ne zdravimo, ne operiramo in ne popravljamo tehtnic. Se pa najde kak koristen nasvet.

Kriv nosmoj nos je kriv, drugače se nevidi dost, sam k se slikam je pa zeloo očitno da je nos kriv... zato se tudi nerada slikam oz. se sploh ne ( in mi gre že na živce ker moram prjatle prepričvat da se nočem slikat in jim lažem da je to brezveze, čeprav mi u resnici ni ) pa samozavesti mam tut čedale man   Prosim za kakšne ideje, kako si zlomit nos? če si zlomim nos mi ga bodo sej naravnali, P.S: ne mi govort za operacije ker ODPADE

Sprašuje: lina

Pozdravljena. Lomljenje nosu je pretirano početje, pa še zelo boli. Uf! Grem stavit, da verjetno nihče ali pa le malokdo opazi tvoj nepravilen nos, dokler sama ne začneš opozarjati nanj. Tudi v svetu šovbiznisa obstaja kar nekaj zelo zanimivih žensk, ki imajo krive, prifrknjene, prevelike, kljukaste in še kakšne drugače defektne nosove, pa so se naučile to sprejeti kot del sebe in je tak nos celo njihov prepoznavni znak, pa ne v slabem smislu! Ljudje jih občudujejo, ker so znale preseči to svojo hibo in biti lepe temu navkljub.

Navsezadnje tvoje bistvo sega preko tvojega nosu, ni res? Če ti uspe spremeniti način razmišljanja o svojem nosu in se osredotočiti na stvari, ki so veliko bolj bistvene (kot je npr. to, da si zdrava, inteligentna, razgledana, simpatična, imaš smisel za modo itd.), si na pravi poti. Raje usmeri svojo energijo v stvari, ki jih lahko spremeniš in opusti misli na stvari, ki jih ne moreš spremeniti.

Blondinka se sprehaja po cesti in se ustavi pri obcestni luči.

Na drogu je obešen letak, na katerem piše ODDAJAMO STANOVANJE. Blondinka potrka na drog. Čaka, čaka pa nič.

Mimo pride policaj in vpraša blondinko:
"Ja, kaj pa počnete?"

"Tukaj piše, da oddajajo stanovanje. Trkam, pa se nihče ne oglasi."

Policaj pogleda navzgor pa pravi:
"Ja, to je pa res čudno. Zgleda, da so doma, saj imajo prižgano luč."