Med prsti ti je zrasla plavalna kožica, pa ne veš kaj bi z njo? Številke na tehtnici se stegujejo v prepovedano območje? In post ob polni luni nate nima učinka?

Žal tukaj ne zdravimo, ne operiramo in ne popravljamo tehtnic. Se pa najde kak koristen nasvet.

Kriv nos



moj nos je kriv, drugače se nevidi dost, sam k se slikam je pa zeloo očitno da je nos kriv... zato se tudi nerada slikam oz. se sploh ne ( in mi gre že na živce ker moram prjatle prepričvat da se nočem slikat in jim lažem da je to brezveze, čeprav mi u resnici ni ) pa samozavesti mam tut čedale man   Prosim za kakšne ideje, kako si zlomit nos? če si zlomim nos mi ga bodo sej naravnali, P.S: ne mi govort za operacije ker ODPADE

Sprašuje: lina

Pozdravljena. Lomljenje nosu je pretirano početje, pa še zelo boli. Uf! Grem stavit, da verjetno nihče ali pa le malokdo opazi tvoj nepravilen nos, dokler sama ne začneš opozarjati nanj. Tudi v svetu šovbiznisa obstaja kar nekaj zelo zanimivih žensk, ki imajo krive, prifrknjene, prevelike, kljukaste in še kakšne drugače defektne nosove, pa so se naučile to sprejeti kot del sebe in je tak nos celo njihov prepoznavni znak, pa ne v slabem smislu! Ljudje jih občudujejo, ker so znale preseči to svojo hibo in biti lepe temu navkljub.

Navsezadnje tvoje bistvo sega preko tvojega nosu, ni res? Če ti uspe spremeniti način razmišljanja o svojem nosu in se osredotočiti na stvari, ki so veliko bolj bistvene (kot je npr. to, da si zdrava, inteligentna, razgledana, simpatična, imaš smisel za modo itd.), si na pravi poti. Raje usmeri svojo energijo v stvari, ki jih lahko spremeniš in opusti misli na stvari, ki jih ne moreš spremeniti.