"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Je normalno, da sva danes skregana, juri pa spet zaljubljena?Noro sem zaljubljena v enega fanta. Pred časom sva bila tako skregana, da se pogledati nisva hotela... zelo mi je šel na živce.... zdaj pa so se odnosi zgladili in BOOM zaljubila sem se.... bojim se mu povedati, saj je on zelo izkušen in bi me lahko čez noč (če bi mu bilo kaj do mene) zamenjal z drugo. Prosim za nasvet.

Sprašuje: mariborčanka

Si kar znam predstavljati, kako se počutiš in česa te je strah. Trenutno si vesela, da se dobro razumeta, ampak v tvojem spominu si vseeno ohranila neprijetne trenutke, ko sta bila hudo skregana in sta drug o drugem mislila samo najslabše. In ta strah najeda tvojo srečo, saj se zavedaš, da se neprijetna zgodba lahko ponovi.

Moraš vedeti, da so nesporazumi normalna stvar v odnosu. Problem nastane, če jih rešujeta tako, da si ob vsakem takem prepiru takoj začneta iskati nove partnerje in se varati samo zato, da si kljubujeta in izsiljujeta. To ni prav. Pari, ki se imajo radi, se trudijo rešiti nesporazume in iščejo rešitve, ki so sprejemljive za oba.

Če sta s fantom sposobna iskati rešitve, potem bosta tudi našla način, da ostaneta skupaj kljub prepirčkom. Če pa opažaš, da te fant ob vsakem nestrinjanju začne ignorirati in se ozirati za drugimi, potem je morda res bolje zate, da mu rečeš adijo.