Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvari"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Si bo mislil, da sem lahka?Na neki zabavi sem se poljubljala s fantom katerega sem prvič videla. Rekel je, da sem mu všeč. On je od mojega bivšega dober prijatelj in tudi ta bivši je bil tam. Ko me je bivši pozneje zagledal na zabavi, mi je po msn-ju začel pisati, da sem lepa.... Bojim se, da si bo mislil, da sem lahka, če izve, da sem se poljubljala z nekim neznancem... Res ne vem, kaj naj naredim. Naj mu povem jaz, ali se bo ta s katerim sem bila, prej pohvalil pred njim????

Sprašuje: zoja

Pozdravljena! Žal ne morem vedeti, kaj si bo neznani fant mislil o tebi in ali se bo hvalil s tem, da sta se poljubljala. Očitno pa je, da si v svojem bivšem spet prebudila skomine.

Iz vsega napisanega lahko sklepam samo, da imaš potencial kot spretna zapeljivka, da pa bi te svoje atribute lahko bolj premišljeno uporabila. Fante sicer vznemirjajo punce, ki niso sramežljive, spoštujejo jih pa ne preveč. Druge punce pa take hude tekmice prezirajo.

Največja umetnost je zapeljati fanta, da še sam ne ve kdaj in kako se je zgodilo. Pri tem samo poljub ni dovolj, ampak moraš fanta očarati tudi kot osebnost, skozi besede ki jih govoriš. Kako boš to storila?

V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko in ji ponosno reče:
"Fantek sem."

"Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne:
"Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal."

Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in pravi:
"Poglej, modre nogavičke imam."