Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariSvet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo.

Če je tvoj svet drugačnih oblik in v njem manjka iskrenih prijateljev, se lahko razjočeš tukaj. Obrišemo solze in tolažimo ranjena srca.

Imam ljubosumno prijateljico!Imam prijateljico, ki pa ni edina v mojem življenju. Ampak ona ne trpi, da bi se poleg nje družila še z drugimi ljudmi. Še preden sem se spoprijateljila z njo, sem imela dve zelo dobri prijateljici, ki pa se me zdaj izogibata, ko sem v družbi z njo. Najbrž zato, ker je vedno zelo nesramna do njiju. In tudi ko sva z ljubosumno sami, ima toliko slabega za povedati čez drugi dve, da bi ji včasih najraje zabrusila, da takih prijateljic kot je ona, nočem imeti. Bi naredila prav?

Sprašuje: 4l3x4ndr4, 14 let

Tvoja jeza me ne preseneča. „Ljubosumna“ je res prava beseda, ki jo označuje. Ni dvoma, da te želi samo zase, kar je seveda zelo sebično od nje. S tem kaže, da te sploh ne spoštuje in da so ji tvoje življenje in tvoje želje prav malo mar.

Če ti je še kaj do prijateljevanja z njo, potem ji lahko mirno ampak odločno poveš, da bi ti rada, da sta še naprej prijateljici. Vendar pa se mora zavedati, da so v tvojem življenju še drugi ljudje, ki ti veliko pomenijo in s katerim želiš preživljati svoj čas. Vesela boš, če se vam bo pridružila in jih sprejela kot tvoje prijatelje.

Če bo še vedno imela polna usta slabih besed o ljudeh, ki jih ti imaš rada, potem pač veš, da ji ni pomoči in z njo lahko brez slabe vesti zaključiš.

Kako veš, da si fasal virus ptičje gripe?

Ko začutiš neznosno željo, da bi se nekomu posral na vetrobransko šipo.