Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariVsak čas te bo konec??? Če pa nič, ampak popolnoma nič, ne ostane v glavi?

Na srečo problematika ne ogroža življenja. Da se zližeš morda potrebuješ samo kakšne tri enote motivacije in dve enoti zvitosti. Zaupaj!

Jaz se mu smehljam, on pa nič!Čao! Jaz imam eno vprašanje. Sem namreč zaljubljena v sošolca. Izgleda, da on v meni ne vidi nič. Niti se ne pogovarjava. Sem se mu že smehljala, ampak ne pomaga. Kot kaže noče imeti nič z menoj. Prosim pomagajte!

Sprašuje: nothing

Zdravo!

Žal se tu ne da nič narediti. Če fant ne kaže zanimanja za tvoje spogledovanje, pač moraš to sprejeti. Ne jemlji tega osebno. To ne pomeni, da si za vse fante nezanimiva. Pomeni samo, da s tem tipčkom pač ne čutita vzajemnih simaptij.

Predstavljaj si, da je kakšne sošolec, o katerem ti niti pod razno ne bi razmišljala, do nebes zatrapan vate. On se na vse kriplje trudi, da bi se ti prikupil, ti pa do njega ne čutiš nič posebnega. Mu boš vračala ljubezen samo zato, ker si dobra dušica in ga nočeš prizadeti? Najbrž ne. Verjetno bi ga pač ignorirala in mu tako dala vedeti, da te ne zanima na tak način.

Trenutno si pač ti tista nesrečnica. Razumem, da ni prijetno, ampak tako pač je. Ne bodi preveč zaskrbljena zaradi tega. Nesrečna zaljubljenost je ozdravljiva. ;)

 


V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko in ji ponosno reče:
"Fantek sem."

"Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne:
"Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal."

Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in pravi:
"Poglej, modre nogavičke imam."