"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Jaz se mu smehljam, on pa nič!Čao! Jaz imam eno vprašanje. Sem namreč zaljubljena v sošolca. Izgleda, da on v meni ne vidi nič. Niti se ne pogovarjava. Sem se mu že smehljala, ampak ne pomaga. Kot kaže noče imeti nič z menoj. Prosim pomagajte!

Sprašuje: nothing

Zdravo!

Žal se tu ne da nič narediti. Če fant ne kaže zanimanja za tvoje spogledovanje, pač moraš to sprejeti. Ne jemlji tega osebno. To ne pomeni, da si za vse fante nezanimiva. Pomeni samo, da s tem tipčkom pač ne čutita vzajemnih simaptij.

Predstavljaj si, da je kakšne sošolec, o katerem ti niti pod razno ne bi razmišljala, do nebes zatrapan vate. On se na vse kriplje trudi, da bi se ti prikupil, ti pa do njega ne čutiš nič posebnega. Mu boš vračala ljubezen samo zato, ker si dobra dušica in ga nočeš prizadeti? Najbrž ne. Verjetno bi ga pač ignorirala in mu tako dala vedeti, da te ne zanima na tak način.

Trenutno si pač ti tista nesrečnica. Razumem, da ni prijetno, ampak tako pač je. Ne bodi preveč zaskrbljena zaradi tega. Nesrečna zaljubljenost je ozdravljiva. ;)