Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariKaj je ta ščemeč občutek v trebuhu, ki ga vzbudi gledanje ljubezenskih prizorov? Se od samozadovoljevanja res posuši roka? Zakaj fantje pravijo, da ima njihov penis svoje življenje?

Ne boj se vprašati!

Lahko zanosim, če je njemu že prej prišlo v kondom?Živjo! Mene pa zanima, ali lahko zanosim, če s fantom najprej seksava s kondomom, potem pa ko njemu pride, sleče kondom in gre čez kakšno minuto čisto malo z glavico v mojo nožnico?

Sprašuje: twinky*

Zdravo!

Odgovor na tvoje vprašanje je: DA. LAHKO ZANOSIŠ.

Čeprav je tvojemu fantu "prišlo" v kondom, ki ga je po odnosu odstranil, se v in na njegovem penisu še vedno najde nekaj semena, s katerim te tudi ob čisto majhni penetraciji (vstopu v nožnico) lahko oplodi. Možnost je res manjša, vendar obstaja. In če sem še malo vraževerna, saj veš kako pravijo: takrat, ko najmanj pričakuješ...

Cariniki in policaji gredo na izlet z dvonadstropnim avtobusom. Spodaj se peljejo cariniki, zgoraj policaji.

Cariniki veselo žurirajo in se ga nalivajo. Pa gre eden gor in vidi celo etažo popolnoma zelenih in prestrašenih policajev, ki se z vso močjo oprijemajo stolov.

"Ja, kaj vam pa je, zakaj ne uživate tako kot mi spodaj?" vpraša carinik.

"Vam je lahko, vi imate šoferja!" odgovori policaj.