"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Kako naj kontroliram erekcijo?Imam punco, ki mi je zelo všeč. Včasih še preveč, ker dobim erekcijo že, ko se samo poljubljava. Prvič se mi je zgodilo med plesom. Postalo me je sram, da sem se ji zlagal, da mi je slabo in šel domov. Bila je užaljena, ker je mislila, da je ne maram. Od takrat se ne morem sprostiti. Je normalno, da erekcije ne morem imeti pod kontrolo? Nočem, da bi si punca o meni mislila slabo, da jo hočem samo položiti ali kaj takega.

Sprašuje: leon, 15 let

Nastajanje spolnih hormonov je v pri tvojih letih na višku, zato je telo še posebej občutljivo na vsak spolni dražljaj. Tako bo še kar nekaj let. Šele tam proti tridesetim letom, lahko računaš, da se bo situacija umirila in boš lažje kontroliral spolno vzburjenost.

Nimaš se česa sramovati. Navsezadnje je normalno, da se vzburiš ob dotiku s punco, ki ti je všeč. Za tvojo punco pa je to neke vrste kompliment, saj pomeni, da se ti zdi privlačna in vznemirljiva.

Če imaš občutek, da bi tvoja spontana erekcija punco lahko motila, se z njo o tem pogovori. Razumela bo, da se tvoj penis pogosto odloča namesto tebe, kar pa ne pomeni, da imaš z njo kakšne slabe namene. Je samo dokaz, da ti je res lepo ob njej in nikakor ne pomeni, da se ti mudi spati z njo. Pravo muckanje lahko počaka do takrat, ko bosta oba pripravljena na ta korak.

Spolno vzburjenje je povsem normalna stvar, če zaradi tega ne počneš neumnosti ali škodiš drugemu. Sprosti se in ne delaj problema iz tega kar občutiš.