Splošni pogoji uporabe spletne trgovine ee-shop

Spletna trgovina ee-shop je sestavni del spletnega portala www.eetaq.si, katerega lastnik je podjetje Spletno založništvo, Bojana Premzl s.p., Sele pri Polskavi 27b, 2331 Pragersko. V spletni trgovini ee-shop se lahko izvaja ponudba izdelkov različnih dobaviteljev, kateri poskrbijo tudi za obdelavo naročil, dostavo pošiljk, reklamacije in vse ostale aktivnosti povezane s prodajo preko spleta. S potrditvijo naročila se uporabnik seznani in strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine ee-shop in hkrati s Splošnimi pogoji dobavitelja, kot prodajnega partnerja. 

 

Pogoji nakupa

 

Cene

Vse cene prikazane v spletni trgovini ee-shop na spletnem mestu www.eetaq.si so izražene v EUR, veljajo od 3. novembra 2011 in vključujejo DDV. Cene, prikazane v spletni trgovini ee-shop se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Dostava, prevzem in plačila

V spletni trgovini ee-shop stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Stroški, načini plačila, način dostave in prevzema pošiljk se izvajajo skladno s Splošnimi pogoji dobavitelja.

Napačni podatki

Če ste po opravljenem nakupu ugotovili, da ste nam posredovali napačne podatke ali bi želeli spremeniti naslov prejemnika, nam spremembo podatkov čim prej sporočite po e-pošti:

Vračilo blaga

Vračilo blaga se izvaja skladno s Splošnimi pogoji dobavitelja. Prosimo vas, da izdelek vrnete v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan, neuporabljen in v nespremenjeni količini. Odstop od pogodbe ni mogoč pri pogodbah, katerih izdelek je bil pri tem odprt ali odstranjen varnostni pečat.

Obveščanje o naročilih

Po dokončni potrditvi naročila, kupca preko elektronske pošte obvestimo o prejemu naročila. Običajno naslovnik prejme elektronsko obvestilo v 5 minutah, nič pa ni neobičajnega, če proces zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev traja nekoliko dlje. Prav tako bodite pozorni, če katero od naših naročil morda ni zašlo med nezaželeno pošto.

Varnost in zasebnost

Vse podatke, pridobljene ob naročanju, bomo uporabljali izključno v namene spletne trgovine in jih ne bomo delili, prodali ali uporabljali v kakršnekoli druge namene in s tretjimi osebami razen z dobaviteljem, kot prodajnim partnerjem za namen izvedbe naročila.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne trgovine ee-shop v celoti ostali v lasti:

  • podjetja Spletno založništvo, Bojana Premzl s.p., Sele pri Polskavi 27b, 2331 Pragersko (upravljalec spletnega mesta www.eetaq.si),
  • ter podjetja dobavitelja,

in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Splošno

Podjetje Spletno založništvo, Bojana Premzl s.p. skrbi in se trudi, da so podatki predstavljeni v spletni trgovini ee-shop ažurni in točni, vendar so napake možne, za kar se že v naprej opravičujemo. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne trgovine ee-shop kakor tudi do splošnih pogojev. Vsaka uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk je brez pisnega dovoljenja lastnikov prepovedana in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic in blagovnih znamk.

Odveza odgovornosti

Upravljalec spletne trgovine ee-shop, podjetje Spletno založništvo, Bojana Premzl s.p. stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov Upravljalec spletne trgovine ee-shop, podjetje Spletno založništvo, Bojana Premzl s.p., ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Z oddajo naročila se kupec seznani in strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine ee-shop in hkrati s Splošnimi pogoji dobavitelja.

Pomoč in dodatna vprašanja

Če imate glede naše ponudbe ali uporabe spletne trgovine ee-shop dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij nam pišite na naslov .