Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq

seks

S kom izgubiti nedolžnost?

Že to, da si postavljaš takšno vprašanje pomeni, da ti ni vseeno...

ImagePomeni tudi, da se ti morda preveč mudi? Prvi spolni odnos ni plesni tečaj, kjer si moraš čim prej poiskati primernega partnerja, sicer ostaneš brez. Zgodilo se bo, ko bodo izpolnjeni vsi pogoji: pravi čas, pravi kraj in prava oseba. Morda je ravno oseba pri tem še najbolj pomembna. Se ti ne zdi?

Niti slučajno to ne pomeni, da moraš o tej osebi razmišljati kot o bodočem ženinu ali nevesti! Bo pa zagotovo lepše, če se bo tvoj „prvič“ zgodil z nekom, ki te bo telesno in tudi čustveno privlačil. Z osebo, ki ji lahko zaupaš tudi na drugih ravneh odnosa.

Seks s prijateljem

Prijatelji so sicer priročna izbira, a pazi, da se ne ujameš v past. Pogosto se namreč dogaja, da ljudje izgubijo nedolžnost s svojim najboljšim prijateljem. To osebo poznajo, med njima so čustva naklonjenosti in prijatelj je na prvi pogled res priročna izbira.

Vendar po dejanju se odnos zagotovo spremeni. Lahko se pri enem ali obeh zbudijo čustva, ki jih doslej nista poznala in pomenijo začetek nečesa novega, tudi lepega, lahko pa pomenijo konec prijateljstva in odtujitev. Prijateljski odnos v nobenem primeru ne bo več isti.

Je zgolj izguba nedolžnosti res vredna tega tveganja? Navsezadnje komu boš potem zaupal/a svojo prvo spolno izkušnjo?

Zakaj ne bi malo počakal/a in imel/a obojega? Nekoga, ki ga boš imel/a res rad/a in boš vanj tudi zaljubljen/a, po drugi strani pa obdržiš prijateljstvo, ki ti zagotovo veliko pomeni.

Vsekakor dobro premisli preden se odločiš za tak korak.
 

Kako dobro se razumeš s tvojim dragim? Sta kot Romeo in Julija, harmonično zaljubljena do nebes, ali pa sta bolj kot pes in mačka? Testiraj vajino ljubezen in ugotovi, kakšna prihodnost (če sploh) se vama piše! 

vic dneva :)

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.
e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje