Ona hoče tvojega fanta!

Že lep čas se neka avša nadležno ovija okrog tvojega dragega in tebe to, milo rečeno, spravlja ob pamet.

zaljubljencaNemalokrat se zgodi, da se tipinja "slučajno" pojavi na koncertu, kjer igra on in niti dejstvo, da je tip s tabo (in ne z njo!!!), je ne ustavi, da ne bi izzivala. Kaj lahko storiš, da bo končno nehala stegovati svoje pohotne kremplje po tvojem fantu?

Ne dovoli, da ti zleze pod kožo!

Kajti to je ravno del njenega načrta! Pripraviti te hoče do tega, da boš izgubila živce, naredila ljubosumno sceno, v najboljšem primeru pred vajino družbo, kar bi precej verjetno vodilo do tega, da bi se s fantom sprla.

Po njenem peklenskem planu bi tako vsi lahko videli, kako neumna si, ker se jeziš zaradi takih „malenkosti“. Verjetno bi te celo ona sama z velikim, zmagovalnim nasmeškom prišla potolažit, da ne bodi no tako občutljiva.

Ignoriraj dejstvo da obstaja!

Najbolje boš ukrepala, če jo boš ignorirala in se osredotočila na to, kako bosta poglobila vajin odnos s fantom. Poskrbi, da bosta lahko čim več skupaj, po možnosti tam, kjer nje ne bo zraven, oz. bi bilo čudno, če bi se tam pojavljala.

Sicer pa, kako dobro se razumeš s tvojim dragim? Je vajini ljubezni usojeno, da traja večno ali pa le še do naslednjega tedna? Reši test in ugotovi, kakšna prihodnost (če sploh?) se vama piše!