Pravilnik o zasebnosti na www.eetaq.si

Če potrebujete dodatne informacije, ali imate kakršna koli vprašanja o naši politiki zasebnosti, vas prosimo, da nas kontaktirate po elektronski pošti na info@eetaq.si.


Zasebnost naših obiskovalcev izjemno pomembna za nas. Ta pravilnik o zasebnosti opisuje vrste osebnih podatkov, ki se zbirajo na www.eetaq.si in kako se le-ti uporabljajo.

Zbiranje podatkov

Kot veliko drugih spletnih mest, tudi www.eetaq.si uporablja zbira nekatere podatke. Ti podatki zajemajo IP naslov, tip brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in čas obiska, referenčne in izhodne strani, število klikov za analizo trendov ter upravljanje strani, sledenje gibanju uporabnikov po spletni strani ter zbiranje demografskih podatkov. IP naslovi in ostale informacije niso povezani z osebnimi podatki, ki bi lahko identificirali določenega uporabnika osebno.

Piškotki in
merilne kode

www.eetaq.si uporablja piškotke in merilne kode za (a) shranjevanje uporabnikovih nastavitev, (b) shranjevanje specifičnih uporabniških informacij o straneh, do katerih uporabnik dostopa, (c) prilagoditev vsebine spletne strani, ki temelji na vrsti obiskovalčevega brskalnika ali drugih informacijah, ki jih obiskovalec pošlje prek svojega brskalnika.

Nekateri naši oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke in merilne kode na naši spletni strani. Med našimi  sponzorji je tudi Google Adsense.

Oglasni strežniki ali oglasna omrežja
teh tretjih oseb uporabljajo tehnologijo za oglase in povezave, ki omogoča, da so oglasi na www.eetaq.si poslani neposredno v vaš brskalnik. Ko se to zgodi, imajo avtomatični dostop do podatkov o vašem IP naslov. Druge tehnologije (kot so piškotki, JavaScript ali merilne kode), se lahko uporabljajo tudi s strani teh tretjih oseb oglasnih omrežij za merjenje uspešnosti njihovih oglasov in/ali prilagoditev oglaševalske vsebine, ki jo vidite.

www.eetaq.si nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo tretje osebe oglaševalcev.

Posvetujte se glede ustrezne politike zasebnosti teh tretjih oseb oglasnih omrežij za bolj podrobne informacije o njihovih praksah, kot tudi za navodila o tem, kako se odjaviti iz uporabe nekaterih praks. Pravila zasebnosti spletnega mesta www.eetaq.si je ne veljajo za tovrstne storitve, niti ne moremo nadzorovati dejavnosti tretjih oseb, kot so drugih oglaševalci ali spletne strani.

Če želite onemogočiti piškotke, lahko to storite s pomočjo svojih individualnih nastavitev brskalnika. Podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov za posamezni spletni brskalnik lahko najdete na  posameznih spletnih straneh brskalnika.

DoubleClick DART piškotek (DoubleClick DART Cookie)

  • Google kot tretja stranka (oglaševalski partner) uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.eetaq.si
  • Googlova uporaba DART piškotka omogoča, da se prikazujejejo oglasi, ki so najprimernejši za uporabnike na podlagi njihovega obiska na www.eetaq.si in drugih spletnih mestih
  • Uporabniki se lahko odjavijo iz uporabe DART piškotkov z obiskom na naslednjem spletnem naslovu - http://www.google.com/privacy_ads.html