Me bo končno opazil?

Odkrito pecanje ni vedno pravi pristop, da si najdeš družabnika, ki te bo spremljal iz šole ;)

Image

Kaj punca sme in česa ne sme, če hoče uspešno uloviti, osvojiti, očarati, omrežiti in tudi obdržati primerek vrste Tipus Thebestus? Misliš, da je prav, če se ves čas lišpaš in se mu nastavljaš, da te vidi samo v tvoji najboljši luči?

Nehaj se pretvarjati!

Ko si v njegovi bližini bodi naravna, bodi prijazna in predvsem bodi to, kar si!

OK, vem, da pretvarjanje do neke mere pride samo od sebe, ne da bi hotela. Vendar se zavedaj, da nobene potrebe ni, da se tipu kažeš drugačna, kot si v resnici. Slej ko prej si bo sam ustvaril predstavo o tebi in ti na to ne boš imela prav veliko vpliva.

Imej potrpljenje!

Počakaj, da ti tipček najprej odgovori na tvoj SMS, preden mu pošlješ naslednjega. Medtem si pojdi nalakirat nohte, če že nimaš kaj početi. In uporabi lak, ki se doooolgoooo suši!

Bodi poredna!

Preveri vajino ljubezensko razmerje! Ampak ne povej mu, da si tako zabijala čas in ne sili ga naj še on poskusi, ker se mu sanja ne, kaj bi lahko počel s tako informacijo.

Nehaj okolišiti!

Vprašanja, če si mu res všeč, če on res ne opazi, da si se zredila in podobne neumnosti so odveč! S tem samo izražaš svojo nesigurnost in ga siliš, da se poglablja v stvari, ki mu itak nikoli ne bodo jasne.

Večina tipov nikoli ne bo razumela, zakaj je ženskam tako pomembno, da se konstantno seciramo, analiziramo in odkrivamo nove sledi maščobe na svojem telesu.

Pozabi na kurirčke! 

To, da mu preko prijateljev pošiljaš sramežljiva sporočilca, če bi šel s teboj na zmenek, je milo rečeno, otročje. Če ti je tip všeč, pojdi do njega in se z njim pogovarjaj kot z nekom, ki ti je enakovreden, pa čeprav si zatrapana vanj do daske, sicer se ne boš nikoli naučila normalno komunicirati.

Bodi samostojna in neodvisna!

Zapostaviti prijatelje, svoje načrte in svoje življenje zaradi tipa... je žalostno in pomilovanja vredno dejanje. Verjemi, celo on sam je tega mnenja. Potrudi se, da bodo v tvojem življenju še druge stvari, drugi dogodki in drugi ljudje razen njega.

Hrabra Miška

 
Mimogrede pa... hitro preveri še vajino razmerje s pomočjo tegale testa!