A tipi sploh kaj opazijo...

Sprašuješ se, če tipi opazimo, da imaš novo barvo las, (pre)kratko majčko in uhanček v popku?

Image

Če si boš pobarvala lase živo zeleno in k temu obula gumijaste škornje v isti barvi... verjemi, to bi kdorkoli težko spregledal. Tudi, če se boš na zmenek prikazala v oprijetem catwoman kombinezonu, tega zagotovo ne bom pozabil do konca življenja.

Za vse kar pa odstopa od teh ekstremov, pa... se lahko zgodi, da izpadem kot totalen slepec. Oziroma, če povem iskreno, raje vidim, da mi sama poveš, kaj imaš novega na sebi.

Pa to ne pomeni, da mi nisi ful všeč v tem novem krilu, ampak komentirati tvoj izgled, je zame kot korakati po minskem polju.

Tisto krilo je lahko staro tudi dve leti, pa si mi v njem še vedno všeč. Ampak, takoj, ko bom vprašal, če je novo (ker nisem opazil, da je v resnici staro že dve leti), bo štala. In potem boš ves dan hodila okrog z obupanim obrazom, ki bo spraševal, kje na tem svetu živi tip, ki bi te resnično ljubil. Zato sem raje tiho, tudi takrat, ko kaj opazim.

Žal mi je punčka, ampak osnovni model moške pameti pač nima vgrajenega programa za podarjanje komplimentov.

Zame je dekle kot sladoled. Izgleda dobro, ampak se ne sprašujem zakaj. Vem samo, da ga želim okusiti.

Fantje smo bolj kot za detajle in malenkosti, dojemljivi za celoten paket. Obleke, make-up in drugi dodatki, so pač stvari, ki že tako lepo punco, z zanimivo osebnostjo, samo še poudarijo in ji dajo zgovoren pečat.

Ampak nikar ne obupaj. Tipi vseeno opazimo stvari, pač na svoj primitiven način. Če imaš novo frizuro, ki te naredi dvakrat bolj privlačno, bom verjetno opazil samo, da si dvakrat bolj privlačna.

Če zgledaš osupljivo v temno rdeči, se mi bo čeljust vlekla po tleh vsakič, ko boš oblečena v to barvo. Ampak ne pričakuj, da bom znal najti povezavo med tem, da si mi všeč in temno rdečimi cunjicami, ki jih imaš na sebi.

Torej le ni res, da tipi nič ne opazimo. In zato, lahko prosim še malo počakaš z barvanjem las na živo zeleno?