Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow tvoja stvar arrow Prvi seks

tvoja stvar

Prvi seks

Grabi te panika, ker misliš, da si edina oz. edini v družbi, ki se še ni dal/a dol?

ImageVsi so že razen mene! ti gre po glavi... Ne verjemi vsega, kar slišiš. Nekateri so morda res že izgubili nedolžnost, verjetno pa je tudi precej takih, ki se zlažejo. Lahko pa verjameš, da so tvoji prijatelji oz. prijateljice ravno tako nesigurni glede seksa kot ti.

Statistike kažejo, da večina mladih deklet in fantov nima spolnih odnosov pred 16. letom.

Izguba nedolžnosti je dogodek, ki je kot prvi dan v šoli, prvi poljub ali prva ljubezen. Po tihem komaj čakaš, da se doživiš to avanturo in vidiš kako je. Delaš si velika pričakovanja, tvoja domišljija raztura, potem pa zadeve potekajo čisto drugače, kot si mislil/a.

Izguba nedolžnosti je za nekatere ena lepših izkušenj v življenju in jim ni nič žal, ko se zgodi. Drugim se zdi nekaj čisto povprečnega in se čez leta več sploh ne spomnijo kdaj in kako se je zgodilo. Za nekoga tretjega pa je to lahko tako neugodna izkušnja prvega seksa, da jo želijo za vedno pozabiti.

Ali bo tvoja izkušnja vredna spominjanja ali ne, je veliko odvisno od tebe same/ga in tvojega odnosa, ki ga imaš s partnerjem/ko.

Si zaupata in si vedno lahko povesta svoje pomisleke? Če se o teh stvareh ne moreta ali ne znata pogovoriti oz. se vsakič razvije prepir, potem je to zanesljiv znak, da še nista pripravljena za tak korak.

Nima smisla zatiskati si oči in se prepričevati, da bo vajin odnos boljši, če bosta pač nehala komplicirati in se preprosto dala dol, kljub temu, da eden od vaju ni prepričan ali si tega želi.

Ne podlezita pritisku bolj „izkušenih“ vrstnikov. Iskreno si odgovorita na vprašanje: „Ali je najina zveza dovolj močna, ne glede na to, kaj se lahko zgodi?“   

Se ti danes obeta kakšna novost na področju ljubezni? Preveri horoskop!


 

 

Tri ženske so skupaj delale v isti pisarni in so imele žensko za šefico.

Vsak dan je šefica odšla iz službe že precej pred iztekom delovnega časa. Punce so sklenile, da bodo tudi one začele odhajati prej. Konec koncev, šefica ni nikoli poklicala nazaj v službo in le kako naj bi vedela, da jih ni tam?

Črnolaska je odšla prva. Napotila se je naravnost domov in se lotila vrtnarjenja. Presadila je nekaj zelenjave in obrezala vrtnice, potem pa je prišla njena hčerka iz šole in ji je pomagala napraviti domačo nalogo.

Rdečelaska je bila srečna, da je lahko odšla prej, kajti fant jo je povabil na večerjo in je imela tako dovolj časa, da se je lepo uredila in pripravila zanj.

Blondinka je bila zelo vesela, da bo lahko prišla domov prej in presenetila brezposelnega moža. Ampak ko je prišla domov, ga ni bilo nikjer. Potem je iz spalnice zaslišala čudne glasove. Potiho se je prikradla do vrat spalnice in potihoma odškrknila vrata. Imela je kaj videti... Njen mož je bil v postelji z njeno šefico. Ona je jahala na njem in iz grla so ji prihajali nerazločni zvoki. Prav potihoma je zaprla vrata in se kradoma izmuznila iz hiše.

Naslednji dan, ob opoldanski kavi, sta črnolaska in rdečelaska objavili, da bosta spet odšli prej iz službe. Vprašali sta blondinko, če bo prej odšla tudi ona. "Ni govora," je rekla blondinka: "včeraj bi me šefica skoraj dobila!"