Fanta bi 'mela!

Nemalokrat se zalotiš, kako hrepeneče gledaš parčke in tudi sama sanjariš, kako lepo bi bilo biti zaljubljena?

kako osvojim fanta

Kdaj morda celo pomisliš, da če ne boš še ta trenutek ulovila kakšnega, je to dokaz, da si nesposobna, neprivlačna, nezanimiva in boš ostala stara devica? Če je tako, potem je čas, da izveš par stvari...

Zakaj še nimam fanta???? 

Zavedaj se, da s tabo ni nič narobe, če še nimaš fanta. Zakaj? Namreč samo to, da si v zvezi ni tisto kar te osreči. Pomembno je, da najdeš gospoda PRAVEGA. Preveč se ceniš, da bi bil dober kar vsak frajerček, ki pokaže zanimanje.

Bodi srečna brez fanta, saj tako najlažje kakšnega ujameš

Najpomembnejša si ti! Življenje uživaj zdaj in ne razmišljaj o tem, kako lepo bo, ko boš imela fanta. Smej in zabavaj se, bodi prijateljica in veseli se svojega mladega življenja.

Idi v lajf!

Tipi imajo radi samozavestne in zabavne punce, doma pa te že ne bo nihče iskal, kajne?

Sploh veš, kaj iščeš?

Si želiš zabavnega sogovornika? Zaupnega prijatelja? Modrega učitelja? Nekoga, ki bo sledil tebi? Ali pa fanta sladkih besed??? Razmišljaj o tem! Kaj je zate pomembno v razmerju? Tako si boš lažje predstavljala, kaj pričakuješ od fanta in se izognila dolgočasnim ali zateženim tipom.

Dame volijo!

Stari rek govori, da so v ljubezni punce tiste, ki izbirajo! Večina tipov je sicer prepričana o nasprotnem, vendar raziskave kažejo, da so večino ljubezenskih zvez na tak ali drugačen način začele ženske.

Raziskava je pokazala tudi, da se je večina punc že vsaj tri mesece pred tipom zavedala, da bosta imela razmerje. Torej, vzemi škarje in platno v svoje roke!

Zapeljevanje se ne spodobi?

To, da punce zapeljujejo tipe je najnaravnejša stvar v življenju. Vsak tip potrebuje čustveno in telesno bližino (jasno, to velja tudi za punce). Naj te ne bo sram izražanja čustev in izražanja komplimentov fantu, če meniš, da si jih zasluži.

Bodi samozavestna!

Tipi so nori na samozavestne punce. Zavedaj se, da si kjub morebitnim pomanjkljivostim zanimiva oseba. Ko se boš tega zavedala, bodo isto spoznali tudi tipi.

Za to lahko marsikaj storiš: skrbiš za lep izgled, lepa oblačila, bereš, poslušaš glasbo... Pomembno je, da te zanimajo mnoge stvari, saj tako ne boš dolgočasna niti sebi niti fantom.

Najdi si vzornico!

Izberi si kakšno slavno žensko, ki ti je všeč. Razmišljaj o tem, kaj je na njej najbolj privlačno, poskušaj ji biti podobna. Še bolje pa bo, če si izbereš tri ali štiri in pri vsaki nekaj poiščeš. Oglej si filme, videospote... Ni vrag, da ne bi mogla tudi ti žareti kot Beyonce, Nelly Furtado, Natalie Portman...

Nisem popolna!

V nekaterih stvareh si dobra, nekaterih pač ne obvladaš. Nič zato. Počni tisto, v čemer si dobra. Marsikaj, kar počnemo v življenju ni najboljše, zato nas ljudje ne cenijo po tem. Zagotovo pa vsak izmed nas obvlada kar nekaj stvari, ki so ljudem všeč. Najdi tisto pravo stvar in skozi njo dokaži, koliko veljaš!

Kaj mu je všeč?

Spoznavaj ga in odkrivaj, katere stvari so mu všeč in katere ne. Tako boš hitro našla svoje mesto v njegovem življenju.

Zapeljivke vseh dežel, združimo se!

Poišči pomoč pri prijateljicah in se z njimi pogovori o svojih težavah. Vsaka ima neke izkušnje in več kot vas bo, več rešitev boste našle. V takih trenutkih punce pač moramo držati skupaj! ;)

Prepoznaš pravo ljubezen, ko se ti zgodi? Reši test!