ne morem zaspat...• Ludvika92
• Od: 21.8.2009
ne morem zaspat...
26.12.2009 15:12
mam veliiiik problem.... nikakor nemorem zaspati.... lahk samo spim pou ure in to je use.... a mi lohka kei swetujete kr jst nimam nobene ideje... pa še to lohk zaspim samo ob ene 4 zjutri in spim 3 do 6 ur... plizz help me... • MilosR
• Od: 16.6.2009
Re: ne morem zaspat...
26.12.2009 15:16
A si ful zaspana? Mogoče pa ne rabiš tok.
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
26.12.2009 17:18
ja mogoče sploh nisi zaspana, pa pač delaj nekaj drugega dokler neoš začutla zaspanosti.. ka pa uspavalne tablete? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • dari
• Od: 8.3.2009
26.12.2009 18:43
čez dan se ful nadeli..pa telovadi..in to...in boš vidla kko boš zvečer spala...
• rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
26.12.2009 20:03
vzemi aspirin in spala boš kot top! .... (heheh, ne tega počet, ker nebo nič pomagalo)
to, da nemoreš spati je VSE v glavi Nazadnje urejal/a rakun 27.12.2009 0:01; skupaj popravljeno 3 krat • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
26.12.2009 20:58
js sm učas (k tut nism mogla spat) zvečer popila eno šalco topuga mleka k je bil not zmešan med. ni glih najbol užitn sam pomaga.
• SrAmEzLjIvKa
• Od: 19.8.2009
26.12.2009 23:12
si mogoče mela kako operacijo pred kratkim?
vem da mogoče zveni malo butasto.. ampak jas sem tudi enkrat bla na eni operaciji..pa so mi dali narkozo.. in potem po operaciji nekaj časa nisem mogla prav spat. -.- ker ma to kao neke posledice nekaj časa. zaj je pa že neke časa od tega in čist vredi spim. • buuh
• Od: 14.9.2009
27.12.2009 0:35
js sm bla tut tko.. glej.. pač greš spat kadar čutiš potrebo po tem.
js naprimer sem pred dvema letoma hodila spat ob pol devetih. in sploh nism bla zaspana, ampak sm mislila, da če grem prej spat, bom usaj kei spala. zaspala sm pa okol pou enajste... zdei hodim spat okoli desete ure.. in zaspim okrog pou enajste. torej je isto. ampak usaj lahko zaspim.. use je stvar navade. iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da je najbolše če vedn hodiš spat ob istem času in se ob istem času zbudiš. • Munda
• Od: 30.5.2009
27.12.2009 3:36
napij se pira pa boš spala kot miška • Soundbox
• Od: 23.11.2009
27.12.2009 4:39
spohi en joint. al pa se napij • Ludvika92
• Od: 21.8.2009
27.12.2009 12:40
SrAmEzLjIvKa pravi:si mogoče mela kako operacijo pred kratkim?
vem da mogoče zveni malo butasto.. ampak jas sem tudi enkrat bla na eni operaciji..pa so mi dali narkozo.. in potem po operaciji nekaj časa nisem mogla prav spat. -.- ker ma to kao neke posledice nekaj časa. zaj je pa že neke časa od tega in čist vredi spim. nism mela nobene operacije.... pred dvema dnevoma sm bla fuuul zaspana pa kr nism mogla zaspt ... zaspala sm okrog ene 4 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.