Kaj obleči za poroko ?• saraDD
• Od: 13.12.2011
Kaj obleči za poroko ?
6.5.2012 12:45
živjo od mojga fanta sestrična ma hmal poroko-drug mesc pa nevem kaj naj oblečem, prosm če mi prlimate kšne linke-slikce kratkih oprijetih oblekic in čeulou za zravn pa rada bi bl u beli barvi zase sm mislna prbližno tko : [link] [link] prosm če še vi prlimate ideje k res rabm, hvala • erkica
• Od: 2.9.2010
Re: Kaj obleči za poroko ?
6.5.2012 15:24
hej veš tega je ful neki sm našla sam ka ti ne bo v pomoč..sej je pa odvisno od kej si lahk greš v zaro pogledat al pa tejly wejly(al kak se napiše) če ne drgač maš pa tle eno stan kje prodajajo obleke sam če si daleč proč ti jih pa tudi pošlejo lej dodaj na fb-ji pa poglej tle so pa slikce [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] upam da sm ti kej pomagala • saraDD
6.5.2012 20:25
o ej ERKICA ful hvala, sam js bi rada oblekco tko brez naramnc a štekaš štiki oz. tele salonarji pa KONC HUDIII <3 • saraDD
7.5.2012 19:24
še ideje, proooosim • onlyme2
• Od: 25.6.2011
8.5.2012 14:44
Če ti bo tu kaj všeč mogoče: [link]
upam, da sem kaj pomagala • saraDD
8.5.2012 16:13
RES FUL FUL HVALA OBEMA u tally walyju sm si tole uzela k je na slikci upam da je vredu, mankajo samo še čevlji :pp • saraDD
8.5.2012 16:16
[link] lepa? nasvetiii za čevlje...aja oblekica ni bela ampak bolj umazano bela-bež
• saraDD
9.5.2012 19:18
ideje za čevelčke?
mora bit z peto največ do 10 cm • tyasko
• Od: 1.3.2011
10.5.2012 21:31
ja sam glede na to da je poroka, in da bo v belem nevesta, a ni bol da si ti raj kksno drugo barvo zberes? mgar svetlo roza,marelcno,bez,krkol,sam ne bela:)
• porocnaobleka
• Od: 21.1.2015
Poročne obleke iz Maribora
21.1.2015 18:55
Punva, če si slučajno iz Maribora, spodaj imaš dve povezavi kjer najdeš veliko izbiro, jaz sem bila zadovoljna.
Poročne obleke Poročne obleke iz Maribora |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.