Me ma rad sam prijatelsko al še kak drugac?• erkica
• Od: 2.9.2010
Me ma rad sam prijatelsko al še kak drugac?
3.7.2014 12:37
Zdraavo Mam kolega s kerim sba se v zadnih parih mescih ful povezala..Vabi me na fešte v njihovih krajih..ce je kje bliz mene me pokliče da se vidva..klicie je da je zvedu kdj mam poprauca..sprašvau me je ce znam..res vse vse..Zadnic mi je zaupu da bota sla z punco narazen ker mata težave...Vse mi je povedu..na eni fešti sma skp sedela na klopci pa mi je reku ce mi lahk da lupčla..pa sm rekla da lahk na lička..Spoznau se e z mojo mamo ker se je ob zmenu da sem lahk js dlje ostala z njimi vni..js poznam njegovo družino ker me je spoznal z njimi..Ko sem mu rekla da se vedno lahk obrne na mene je reku hvaa..pa da ve pa da je veseu dq ga vsaj nekdo poslusa..Vedno ko me bo vidu me bo objeu cez rame ne pa tak ko se objema..ampak ostala bova objeta cez rame in bova tak hodla okol po mestu vsakmu k ga pozna me bo predstavu,skp kadima 1 čik..pijeva skp..Res sva navezana en na druzga..in ne vem ka bi rad me ma rad kot kolegico al se kj drugac cuti?..vprasala bi ga sam tuk pa vem da bi ga to vprasnje zmedlo..al pa zarad straha nen po prabic povedu,ker je trajal da se je zaceu memt z mano tak pa miau zaupat..k je drugac ful sramežljiv |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.