Bojno polje med brati in sestrami

partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Bojno polje med brati in sestrami 22.3.2009 14:32
Živjo... imam mlajšo sestro s katero sva si ves čas na bojni nogi... ne morem je prenašati, še posebej ne nje! Je zelo domišljava, hitro zameri za brezzvezne stvari in niti minute nisem sama, kar tudi pomeni da nimam svobode, saj ves čas tiči z mano. Ko se zgodi kakšna stvar, sem vedno kriva jaz, saj sem starejša in moram odgovarjati za dejanja, ki jih stori mlajša sestra. Zelo veliko se tudi laže in je dobra igralka. Ko stori kakšno stvar, se doma zlaže in zaigra da ona ni kriva, potem sem pa kriva jaz in še kazen imam ker se baje lažem da bi okrivila njo! Ne zdržim več! POMOČ!!!!!
BonBonCek • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 19
Re: Bojno polje med brati in sestrami 22.3.2009 17:00
Hja... dobro bi bilo, če bi povedala še koliko je stara. Ampak ni bleme. Jst sicer ne vem veliko o tem ker sem sama najmlajša v družini in tudi jaz sem rada nagajala ko sem bila majhna.
Ampak meni se zdi dober način podkupovanja.
Za tiste najmlajše_jih lahko podkupiš z bonboni, čokoladicami ali pa kakimi najljubšimi risankami.
Če je pa že malo starejša_pa mal kesha (seveda pod pogojem, da ga imaš dosti za druge stvari in da ti starši dajejo žepnino).

Upam da sem kaj pomagala.
Vso srečo s tvojo malo sister.
Čauuč!*
partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Bojno polje med brati in sestrami 22.3.2009 19:17
BonBonCek pravi:
Hja... dobro bi bilo, če bi povedala še koliko je stara. Ampak ni bleme. Jst sicer ne vem veliko o tem ker sem sama najmlajša v družini in tudi jaz sem rada nagajala ko sem bila majhna.
Ampak meni se zdi dober način podkupovanja.
Za tiste najmlajše_jih lahko podkupiš z bonboni, čokoladicami ali pa kakimi najljubšimi risankami.
Če je pa že malo starejša_pa mal kesha (seveda pod pogojem, da ga imaš dosti za druge stvari in da ti starši dajejo žepnino).

Upam da sem kaj pomagala.
Vso srečo s tvojo malo sister.
Čauuč!*

no stara je 10 jst pa 14... ampak use tožari ... zlo tožari.. s podkupovanjem sm že probala pa se ni obneslo... no sam en mesec sm mela kazn Confused Confused
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: Bojno polje med brati in sestrami 18.4.2009 21:21
jzz mam tut mlaiišo jzz sm 13 ona 5(zj bo 6)in se skos hoče igrt in valda men ni du igranja Confused
po gre pa tkoj tožart pa mt začne zakua se starši lahko starejši bratje pa sestre pa ne. podkupt se jo ne da..pa najslabš je da pč velikrat me pusti pr mir ker jo ignoram poj k pride kkšna prjatlca pa tkoj u sobo pa se neki nad mano znaša......men je kr bad reććt frendici da pride k uem d bo tmnala težila.p sei iio mam rada sam iiao nuem zj je tut ona u takh leth pa js najstinca tko da..
ja HELP TUT ZAME
aiia pa tut sm zmeri use jss kriua....bad. Evil or Very Mad
no zej mau bolš ampak mogoč pred letm sua se usak dan steple skregale zeii ma ona še u vrtc hod in še tm bedarije pobira in ja grozaa
no ampk morm rečt da res u zadnmu letu sej dost spremenil
aiia p tut en čs sm mela občutk da ma mt raj njo kt mene.k je tmala ful n njo nauzena in pač če js pridm bliz je jaooo..*
sam pač mi je mt usa razložila kko je blo k sm bla mjhna da so me usi njej uzemal pač prva unukinja po mtkini pa fotrovi strani in ualda usi so me hotl.moiia mt mej pa sam zuećer mela.in pač pr tmali so bli drgačni in jo je bl zase mela.tko da pu en stran ji mau zamerm da mi ni preii puwedala po en stran jo pa razumm.
no zj sm "mau" zašla s teme. Embarassed

upam da sej kermu dal prebrat xD k sm se rezz razpizzala Wink

buupa • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 14
Re: Bojno polje med brati in sestrami 19.4.2009 13:54
pam2 pravi:
jzz mam tut mlaiišo jzz sm 13 ona 5(zj bo 6)in se skos hoče igrt in valda men ni du igranja Confused
po gre pa tkoj tožart pa mt začne zakua se starši lahko starejši bratje pa sestre pa ne. podkupt se jo ne da..pa najslabš je da pč velikrat me pusti pr mir ker jo ignoram poj k pride kkšna prjatlca pa tkoj u sobo pa se neki nad mano znaša......men je kr bad reććt frendici da pride k uem d bo tmnala težila.p sei iio mam rada sam iiao nuem zj je tut ona u takh leth pa js najstinca tko da..
ja HELP TUT ZAME
no zej mau bolš ampak mogoč pred letm sua se usak dan steple skregale zeii ma ona še u vrtc hod in še tm bedarije pobira in ja grozaa
aiia p tut en čs sm mela občutk da ma mt raj njo kt mene.k je tmala ful n njo nauzena in pač če js pridm bliz je jaooo..*
sam pač mi je mt usa razložila kko je blo k sm bla mjhna da so me usi njej uzemal pač prva unukinja po mtkini pa fotrovi strani in ualda usi so me hotl.moiia mt mej pa sam zuećer mela.in pač pr tmali so bli drgačni in jo je bl zase mela.tko da pu en stran ji mau zamerm da mi ni preii puwedala po en stran jo pa razumm.

amm. mislim, da je tvoja sestra trenutn u takih letih, da jo use zanima kua ti delaš, in verjetn bi bla rada tep podobna... rada bi mela use stvari, k jih ti maš (usaj u mojem primeru je tak) ... in jo lahk podkupiš. npr. ji poveš, da če bo pridna, al pa te nebo izdala, če si kaj takega nardila al kar kol pač, ji recimo posodiš kaj tvojega. recimo za 1 dan ji daš tvojo staro kiklo, ki je itak več ne nosiš. mala bo vesela, tebi pa te uboge kikle itak ne bo škoda, k je neuporabna. drugič pa jo lahk s čim drugim podkupiš..
pr men je težje, k mam mlajšega brata. in pred starši je skos priden in prijazen itd. ko sma pa sama, je pa ceu vrag!!! in tkoj, ko česa ne dobi začne jokat in matka seveda 100% drži zanga. fotr ponavad drži zame, sam ne skos. k ve, da je brat preveč razvajen. in js ga lahk premagam edino tko, da mu recimo zaplenim igrce za comp, in ko jih išče, mu js priliznjeno povem, da vem kje so (on neve da sm jih js skrila) in tko skleneva pogodbo. on recimo, ne pove da sm js nekai ušpičla, al karkol pač, js pa mu dam nazaj igrco. sei čez dva dni mu jo itak spet uzamem... Very Happy uff, sm se razpisala...
upam, da sm kei pomagala
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Bojno polje med brati in sestrami 19.4.2009 17:09
no ja. ni zmeram potrebno, da so mlajsi. meni gre na zivce moj starejsi brat(16)(jaz sem 15).
kaj aredim? nekaj casa ga pustim, sicer s epa tako ali pa tako ne pogovarjava veliko:/ .
skoraj zmeraj me zaebava, amoak sem se ze navadil. ampak vcas- se posebno, ko imam kaksen dan Twisted Evil se mi pa strga pa ga kr prtisnm. vcasih je to dovol, vcasih, pa se stepeva:/ . vse skupaj se konca, da gre vedno v hladinik po led Laughing Razz in potem je pa kaksna 2,3 mesce vredu Embarassed
seveda, pa ptem tezijo starsi Wink Rolling Eyes
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: Bojno polje med brati in sestrami 22.4.2009 21:14
buupa pravi:
pam2 pravi:
ja HELP TUT ZAME

amm. mislim, da je tvoja sestra trenutn u takih letih, da jo use zanima kua ti delaš, in verjetn bi bla rada tep podobna... rada bi mela use stvari, k jih ti maš (usaj u mojem primeru je tak) ... in jo lahk podkupiš. npr. ji poveš, da če bo pridna, al pa te nebo izdala, če si kaj takega nardila al kar kol pač, ji recimo posodiš kaj tvojega. recimo za 1 dan ji daš tvojo staro kiklo, ki je itak več ne nosiš. mala bo vesela, tebi pa te uboge kikle itak ne bo škoda, k je neuporabna. drugič pa jo lahk s čim drugim podkupiš..
pr men je težje, k mam mlajšega brata. in pred starši je skos priden in prijazen itd. ko sma pa sama, je pa ceu vrag!!! in tkoj, ko česa ne dobi začne jokat in matka seveda 100% drži zanga. fotr ponavad drži zame, sam ne skos. k ve, da je brat preveč razvajen. in js ga lahk premagam edino tko, da mu recimo zaplenim igrce za comp, in ko jih išče, mu js priliznjeno povem, da vem kje so (on neve da sm jih js skrila) in tko skleneva pogodbo. on recimo, ne pove da sm js nekai ušpičla, al karkol pač, js pa mu dam nazaj igrco. sei čez dva dni mu jo itak spet uzamem... Very Happy uff, sm se razpisala...
upam, da sm kei pomagala

hehe ampak nje se ne da podkupt sm že probala Very Happy
evitchy • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 15
Re: Bojno polje med brati in sestrami 27.7.2009 22:49
js mam čist isti prublem kt ti moja sestra ma tut 10 let js pa 14
Zigmaster • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 36
Re: Bojno polje med brati in sestrami 27.7.2009 22:55
Ni slabšga kot če maš 21letno sestro Wink
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Bojno polje med brati in sestrami 27.7.2009 23:11
jes sn na isteem samo namesto sestre mam še bol norega brata.!!
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Bojno polje med brati in sestrami 27.7.2009 23:24
ka pa js ko mam 2 mlajše sestre pa še mlajšega brata?? Laughing
in mam enake probleme ko vi usi sam,da trojne. Wink ampk js se prcej hitro razjezim tku,d se me kr mau bojijo. Very Happy sam komp je pa useen kr nprej zasedn in kr nprej morm pospraulat za njimi itd. baje zato kr sm NAJSTAREJŠA in morm bit VZGLED. Confused Confused Evil or Very Mad
PeterHak • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 40
Re: Bojno polje med brati in sestrami 28.7.2009 9:39
partygirl pravi:
Živjo... imam mlajšo sestro s katero sva si ves čas na bojni nogi... ne morem je prenašati, še posebej ne nje! Je zelo domišljava, hitro zameri za brezzvezne stvari in niti minute nisem sama, kar tudi pomeni da nimam svobode, saj ves čas tiči z mano. Ko se zgodi kakšna stvar, sem vedno kriva jaz, saj sem starejša in moram odgovarjati za dejanja, ki jih stori mlajša sestra. Zelo veliko se tudi laže in je dobra igralka. Ko stori kakšno stvar, se doma zlaže in zaigra da ona ni kriva, potem sem pa kriva jaz in še kazen imam ker se baje lažem da bi okrivila njo! Ne zdržim več! POMOČ!!!!!

Dvakrat jo fajn žvajzn pa bo gmh Wink
če pa še pol ne zaleže je pa res hudič.
pol je pa sam h psihiatru treba pelat Razz hehe

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.