Prekinila s fantom in pričela s prijateljem...• zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
Prekinila s fantom in pričela s prijateljem...
19.5.2013 9:44
No po dolgem času sm se spet odločila, da nekej napišem In sicer, s fantom sva bla skupej nekej več kot 2 leti in pol. Pred približno 3 meseci pa sem spoznala prijatelja, ki je na začetku dejansko bil le to. Z dneva v dan pa se je to začel spreminjat. Usak dan mi je pokazou, da je on taprau zame. In ker se že prej s fantom nisva najbolš razumela (vsakodnevni prepiri, ..) sm se odločla,da zvezo prekinem. Res sem jo, ni mi žou, upam, da mi tut nikol ne bo. Zdej s tem prijateljem neki mutiva, mislm, da bo kmal tut kej več, ampak v njem res lahko vidm mojga popolnga fanta in ob njemu se počutm tko, kot se ob biušimu nism nikol. Skratka, zanima me, kako bi vi nrdil v taki situaciji, kaj mente na vse to .. uglaunm, razpište se • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Prekinila s fantom in pričela s prijateljem...
19.5.2013 9:48
ja sej si si že sama na vse odgovorla, ane?
prekinila si zvezo, ki je že tko in tko umirala in si našla fanta v katerga si še bolj zaljubljena. men se zdi, da si nrdila prov, zato kr si nrdila tko k si čutla • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
Re: Prekinila s fantom in pričela s prijateljem...
19.5.2013 12:32
SmileOnMyFace pravi:ja sej si si že sama na vse odgovorla, ane?
prekinila si zvezo, ki je že tko in tko umirala in si našla fanta v katerga si še bolj zaljubljena. men se zdi, da si nrdila prov, zato kr si nrdila tko k si čutla Ja sej sm sam opisala dogajanje da zvem še mnenje drugih,kako gledate na to .. Tut js čutm, da sm nrdila prov |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.