nemorm pozabt njegove preteklosti

MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
nemorm pozabt njegove preteklosti 5.2.2014 9:05
no torej..z fantom sm skupi že dobrih 7 mescou, in ja lahko povem da je najina zveza kr resna ampak muči me fantova preteklost. on je biu moj prvi-z njemu sm zgubla nedolžnost, marsikej sm z njemu prvič, js pa sm njemu že 20. in men sex ogromn pomen ker se ne zgodi pogosto njemu pa je sex že neki usakdanjega zarad tega ker njegovo življenje je dobesedno blo čisto ameriško: sex, droge in rock'n'roll. biu je z ogromno puncami, usaka tretja je neki mela z njemu in večkrat premišljujem o tem kok neizkušena sm in on je ful izkušen in me to izredno muči. o tem sva se že 100x pogovarjala, vedno mi reče da sm ga spremenila, da ni več isti (kar je tut res ker odkar ma mene se še cigarete redko dotakne) , da je z usemi puncami biu pijan in da sm mu bla prva punca s kero je sexau trezen. vem, da ko se za eno osebo odločiš, jo sprejmeš z usemi napakami in use to ampak enostavno nemorem naprej ker se vedno osredotočam na njegovo preteklost. zaradi tega je najina zveza občasno a precej majavih nogah in nočem da bi končala vse to ker ga mam res najrajši ampak enostavno nemorem pozabiti preteklosti, naj se še tako trudim; vedno je z mano.

a mi lahko kdo pove kko naj usaj približn pozabm na use skupi in se osredotočim na prihodnost? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: nemorm pozabt njegove preteklosti 5.2.2014 21:38
ko fanta sprejmeš v svoje življenje oz. začneš z njim delit neki več, ga morš sprejeti kot njega celoto. To vključuje tudi njegovo preteklost. Vsi imamo skrivnosti in vsi smo delal napake v preteklosti in so to zdej naša obžalovanja.
In če verjameš svojemu fantu da se je res spremenil (in predvidevam da se 7 mesecev trdne zveze ne bi pretvarjal), potem nimaš razloga za skrbi Wink
Ja, njegova preteklost se pač ne sklada s tvojim načinom življenja. ampak morš se sam prepričat če si je tud on spremenu način lajfa Wink Da je res vse to opustu ZARADI tebe ali, ker je ugotovu da na ta način NI SREČEN.

Najprej moraš ugotoviti, kaj te straši okoli nejgove preteklosti? da se bo ponovila ali se to enostavno ne sklada s preteklostjo ki bi jo morla imeti princ tvojih sanj? Wink
šele ko boš ugotovila s čim imaš pravzaprav problem, da ne morš enosatvno sprjet njegove preteklosti se boš lahka spopadla s tem in upam da če je on zares tok dobr zdej kot praviš da je, da vama bo obema ratal pridt skoz Wink samo mogla boš to sprjeti kot del njega...del ''napak'' ki jih je počel Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.