inštrukcije frizerstvo,KEMIJA
• nimamidej
• Od: 26.4.2012
inštrukcije frizerstvo,KEMIJA
6.9.2012 19:16
okej,,sem dijakinja 2.letnika.. in lani smo tudi imeli ta predmet in je nekot
šlo..razlika je bila le v tem,da nismo imeli toliko kemije notri.. letos je pa skor sama kemija..ker pa že v osnovni šoli je nisem nekaj zelo razumela..ampak sm nekot furala,de sm nakonc mela jo 2. Hodim pa na tako šolo,kjer je kemija skoraj osnova,kr če tega neveš (teorije),ti pol tut praksa nemore it.. Zato me zanima,če kdo ve oz. pozna kako inštruktrko za kemijo v okolici celja.. Bi bla zlo vesela..kr z mamico jih iščemo..sam jih je težko najdit..ko ponavad najbolši nimajo reklame.. oni ko pa majo nevem kake reklame,de kujk so dobr pa nevem ka..nazadne pa ni blo nč (mela sm zlo slabe izkušne..s temi reklamami..zato me zanima, če kdo kiro kr tako pozna..?? Hvala.. Lahka tut kej na zasebca pošlete.. [/u] • la-joie
• Od: 26.4.2009
Re: inštrukcije frizerstvo,KEMIJA
7.9.2012 18:15
Katero snov pa imaš, organsko ali anorgansko kemijo?
• nimamidej
• Od: 26.4.2012
7.9.2012 19:06
pravzaprau nevem..mamo delitev snovi,kisline in njihove soli,oksidi,,baze,oksidacijska števila.. pa tist..
+2 -2 +2 -1 BeF berilijev (tri) bromid (sam so rimske cifre drgač) tak..drgač neznam razložit.. sama uglavnm nimam pojma u čem se gre,ampak sam prepusujem iz table.. • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
24.10.2012 15:20
js ti priporočam, da prvo probaš sama si razložit. pejt čiiiist od začetka, kaj je atom in molekula, periodni sistem elementov (uzam eno res dobro knjigo, k je res dobr razložen) pol pa naprej na ione in povezovanje itd. pa počas pejt pa res razmisl o tem, kaj si prebrala. pa nč govort da se ti ne da, ker zastonj dajat nevem kuk dnara za inštrukcije, če si lahko prvo probaš sama razložit.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.