SŠFKZ 2012/2013 ;)

1 | 2 | 3 | >>
samosgs • Od: 2.1.2012 • Prispevkov: 83
SŠFKZ 2012/2013 ;) 7.2.2012 21:25
Hojla! Wink

Nameravam se upisati sšfkz smer farmacija <3 Wink.Me zanima kakšna je farmacija ?? je ful teška?? krr me ful zanima toto... tudi ki hodite sšfkz smer farmacija, povejte kakšna je.. ali vam ni zal da ste se vpisali?? pa koliko dan se učite pred testom?

HVALA ZA ODGOVORE Wink Wink Wink

BAAY BAAY Razz Razz
capture • Od: 22.1.2012 • Prispevkov: 9
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 8.2.2012 13:57
Žiujo!
jst pa nemaravam jit na smer laboratorijski tehnik.... Je še kdo ki gre tja Smile?
candy22 • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 34
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 23.2.2012 0:20
Živjo Very Happy
No jst se nameravam vpisat na laboratorijskega tehnika..A se namerava še kdo ? pa zanimame če je teška? Very Happy
evvci • Od: 10.6.2010 • Prispevkov: 32
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 23.2.2012 12:50
no pol bova pa sošolke! Very Happy hahaa. js si tut želim pridt na farmacjo Very Happy js sm se odločla za to smer zato ker mi je nasplošno všeč poklic in a ker so mi zanimive te zdravilne rastline in to Very Happy hahaha mam pa en vprašanje ... a ti gre kemija fuuul dobr? js sm pač tko med 4-5 Smile drgač pa upam da se vidmo nasledn let Smile))))))))
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 23.2.2012 14:10
ojla Wink ja mogoče bova sošolca krr tam smer farmacija so 3 oddelki, zato upajva d bova hehe ja men kemija gree 4 imam.. ja tut mene ful zanima zdravilne rastline pa usee..ko sem prišel v to šolo na informativni dan, sem nekaj začutil in ko sem videl laboratorije pa itd... me je fuul privlačilo in sem vedel da je farmacija zame. Very Happy Very Happy Smile drugače pa ja se vidimo nasledn leto Wink Wink
Tiasikaa • Od: 9.1.2011 • Prispevkov: 13
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 23.2.2012 14:34
No ja. Jst sm zdej na laboratorijski. Sm prvi letnik in je kr kul. Kar je morš nost haljo pa krokse. Pr kemiji, biologiji, praksi in vajah morš met zapeto. Drgač če je nimaš oblečene pr pouku se morš opravičt pr usakmu foksu. Drgač glih neki nekomplicerajo sam pč to lohk enkrat, dvakrat ne pa kr skos. Aja pr vajah in praksi te pa vn pošle in pč to opravlaš izven pouka al pa pol pr popraunih. No pol fokse so uredu, razn ta pr men za kemijo se skos dere pa za usako stvar zakomplicera. Ta foksa pr praksi je pa tko na začetku mi je bla ful uredu zdej mi jepa bedna. Naprimr nebo se naučila tvojga imena pa konc. Ns punce skos kliče ti deklca. Drgač ostale so kul. Na leto se pr ush predmetih uprašan enkrat, no večina. Pr zgodovini maš napovedano drugje pa ne. Pr mati na začetku delaš še snov 9. razreda pol greš pa POČAS naprej. Slova je men ful kul, ker mamo res supr fokso. Drač maš pa 7 domačih branj. Bajla je pč celica podrobno in delitev. Kema je kr zahtevna, saj men k sm v osnovki bl počivala. Geografija je SUPR, ker je ta foksa taka legenda & zgodovina isto. Drgač pa ja pouk se začne 8.35, konča pa 13.45 al pa 14.35. Enkrat v tednu maš tut popoudne. Mi mamo ob torkih. In začnemo 12.10 končamo pa ob 17.20. Aja ob petkih maš pa pouk sam do 13.00. No to sam prvi letnik ponavad, ker kao nardijo prijazen urnik za pr`učke. Glavni odmor je 30min in tkrt maš malco in nekateri grejo tut vn na čik al pa u merkatorja jest. Od glaune maš pa prbližn 20min hoje, hitre 15min. Ja no tole sm se zdele spomnla, če pa kdo še kej rab nej pa kr upraša. Hf. (:
candy22 • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 34
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 24.2.2012 21:46
Hej Tiasikaa Very Happy
Mene pa zanima kok si mela točk use skupi pač 7,8 pa 9? Very Happy pa kašna je angleščina a je teška pa kašna je učitlca/učitl?

BYE Smile
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 25.2.2012 13:06
Yoooow. Jest sm pa 3 letnik kozmetičnga tehnika. Very HappyD pa č bi šenkat izbirala nebii šla na to šolo. Very Happy to č hočš kej iz sebe narest si čist brez lajfa. U 3 letih nm ni niti ena ura udpadla, č pa že je smo jo mogl pa notr prnest Very Happy 1 let je kul, 2 let tut še gre, u 3 ti pa že use dol pade Very HappyD ubistvu ker so usi 4 tehniki na isti šoli, se skori nč ne razzlikujejo razn strukovni predmeti, pa praksa. Lej udlučitev je na teb. Če te veseli pejt, nimaš kej zgubit, še zmeri se lah prepišš Razz
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 25.2.2012 13:10
candy22 pravi:
Hej Tiasikaa Very Happy
Mene pa zanima kok si mela točk use skupi pač 7,8 pa 9? Very Happy pa kašna je angleščina a je teška pa kašna je učitlca/učitl?

BYE Smile

Em..lej na šoli je kr neki profesorjev za angleščino, tko daa...za usaga pusebi ti nemorm puvedat..ker puznam sam eno..ta pa ma kozmetičn tehnik pa zobotehnike 4 letnik. Za ostale pa nevem..SORRY Ta je kr ureduuuuu Very HappyD
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 25.2.2012 14:52
Mela sm semizdi okol 160 točk. Drgač pa ja kokr ti je že povedala je velik foksou za angleščino. Naša men ni ušeč. Drgač se pa učimo presnt simple & continuons (al kokr koli se napiše), past simple, will future, going to. Into jeto. No do zdej. Drgač naša zahteva da znaš usa besedila celo leto. Pr testu maš slovnico, eno neznamo besedilo da odgovarjaš true false, pa spis maš zanapisat. Okol 150 besed. Aja pa pr nm pouk poteka celotn v angleščini.
karlek • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 2
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 25.2.2012 20:06
Nameravam se upisat na SŠFKZ smer tehnik laboratorijske biomedicine in če mi lahko poveste, če bi lahko s približno 132 točkami pršu gor. Hvala
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 25.2.2012 22:56
Jst nebi vedla. Pomojm, da ja.
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 26.2.2012 21:03
Tiasikaa pravi:
Mela sm semizdi okol 160 točk. Drgač pa ja kokr ti je že povedala je velik foksou za angleščino. Naša men ni ušeč. Drgač se pa učimo presnt simple & continuons (al kokr koli se napiše), past simple, will future, going to. Into jeto. No do zdej. Drgač naša zahteva da znaš usa besedila celo leto. Pr testu maš slovnico, eno neznamo besedilo da odgovarjaš true false, pa spis maš zanapisat. Okol 150 besed. Aja pa pr nm pouk poteka celotn v angleščini.

WTF? XD kera pa je to Very Happy č bi mela jest to neb naredla letnika Very Happy sam ti pa vrjetn prou pride pr maturi Very Happy
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 28.2.2012 15:24
samosgs pravi:
ojla Wink ja mogoče bova sošolca krr tam smer farmacija so 3 oddelki, zato upajva d bova hehe ja men kemija gree 4 imam.. ja tut mene ful zanima zdravilne rastline pa usee..ko sem prišel v to šolo na informativni dan, sem nekaj začutil in ko sem videl laboratorije pa itd... me je fuul privlačilo in sem vedel da je farmacija zame. Very Happy Very Happy Smile drugače pa ja se vidimo nasledn leto Wink Wink

opala, sošolca bova ne sošolke Wink hahaha, lih jutr oddam prijavo, tkoda loh sam še pesti držim Very Happy hahaha ja laboratorij je pa res top, prov vidm se že tm iz uno haljoo Wink heheh Very Happy
(:
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 28.2.2012 16:19
hahaha Wink aa lahko jutr že oddaš prijavo? a ne začetka marca moramo oddati?? pa me zanima kok točk maš približno 7,8,9r.?? hahaha ja tudi jaz že vidim tm kako sm js oblečen v haljo.. juju Wink hhaha Very Happy Very Happy
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 29.2.2012 15:33
samosgs pravi:
hahaha Wink aa lahko jutr že oddaš prijavo? a ne začetka marca moramo oddati?? pa me zanima kok točk maš približno 7,8,9r.?? hahaha ja tudi jaz že vidim tm kako sm js oblečen v haljo.. juju Wink hhaha Very Happy Very Happy

ja dons sm šla k pedagoginji pa sm oddala Smile pač nevem do enga marca mormo oddat sam js sm kr zdej Smile) aaam tm nekje 157 točk ? če bo vse po sreči Razz aja ej is kje pa si ? Smile
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 29.2.2012 18:44
evvci pravi:
samosgs pravi:

ja dons sm šla k pedagoginji pa sm oddala Smile pač nevem do enga marca mormo oddat sam js sm kr zdej Smile) aaam tm nekje 157 točk ? če bo vse po sreči Razz aja ej is kje pa si ? Smile

Supeer, valda d boš sprejetaa Wink js mislim da nekako 130 točk.. iz lj sm pa ti? Very Happy Smile
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 1.3.2012 18:31
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:

Supeer, valda d boš sprejetaa Wink js mislim da nekako 130 točk.. iz lj sm pa ti? Very Happy Smile

ajaa, kul Smile) amm, js sm pa iz domžal, mislm mal vn iz domžal heheh Wink
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 1.3.2012 19:46
evvci pravi:
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:

Super Wink aa, maš msn al fb, da se spoznamo za u bodoče?? Very Happy
pa še eno uprašanje Smile ali boš v dicu? Razz Razz
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 2.3.2012 0:07
Jz sm farmacija, 2. letnik...
men osebno je super, prfoksi so fajn, razn so pa tut izjeme tko kot povsod, če se s prfoksom zaštekaš pa mu u rit lezeš je use fajn..eni pa to sovražjo...morš posameznga pogruntat...seveda se je treba učit tak k povsod, če hočš ne glih tko glih za glih izdelat letnika al pa past...jz sm mou k sm se upisvou 164točk, ker je blo preveč, sam zdj se mi pa ne da učit pa lpo s 4 pa 3kam zdelujem.. fajn je in mi ni žov da sm se upisu tle..

pa tut i DICu sm...tak da če koga zanima kej lohk uprašate Smile
Bambic • Od: 21.1.2012 • Prispevkov: 6
:))) 2.3.2012 15:48
hejj Smile) js sm se odlocla da grem na zobotehnično Smile in ja sam upam da nardim preizkuse. sam tle vidm da greste na use drugo sam na zobotehnično ne gre nuben, hehe Smile p me zanima ce je tle ful teska anglescina, k mi negre najbol.. in ja ce se gdo najde k gre iso smer k js nej piše ane Smile)
Bambic • Od: 21.1.2012 • Prispevkov: 6
. 3.3.2012 10:53
hejj ((: js nameravam jt na zobotehnično (: in ja sam upam lahko da nardim preizkus.. sam tle vidm da greste use drugo sam zobotehnično ne hah. no ja, pistee ce greste isto smer k js ((:
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 3.3.2012 14:13
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:

ja valda da mam Very Happy dj mi mejl pa ti pol linkam fb ;D heheh, am čaki mal dic ? a to mislš pač dijaški dom? haha, am ne nebom Smile) ti?
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 3.3.2012 15:01
evvci pravi:
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:

ja valda da mam Very Happy dj mi mejl pa ti pol linkam fb ;D heheh, am čaki mal dic ? a to mislš pač dijaški dom? haha, am ne nebom Smile) ti?

ok .. Wink tudi ne bom v dicu. Smile

Nazadnje urejal/a samosgs 26.6.2012 21:22; skupaj popravljeno 1 krat
Re: SŠFKZ 2012/2013 ;) 3.3.2012 15:41
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:
evvci pravi:
samosgs pravi:

ok moj mejl: samocek@hotmail.com .. Wink tudi ne bom v dicu. Smile

am sm ti poslala moj fb na mejl Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.